2777
2789
عنوان

قطع لیرز موی زائد

153 بازدید | 23 پست

بچه هااااا این واقعیت داره اگ لیزر موهای زائد بعد چند جلسه ولی کنی بیشتر میشه؟؟؟؟کسی تجربه داشته؟؟؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
اره ،خیلی
1
11%
نه بابا
5
55%
نمیدونم تجربه نداشتم
3
33%
واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ جلسهاشو کامل بری زیاد نمیشه اصلا. من ۶ جلسشو کامل رفتم‌گفت سالی یه باربیا.اصلازیادنشدخیلیم راضیم ...

نه جلسه چهارمم نمیخوام دیگ برم ....میخوام بدونم بیشتر نیشه یا نه

در اومدن اشکال نداره ....میگن بیشتر از قبل میشهههه؟؟؟شما خودتون تجربه داشتین؟

نه برا من بیشتر نشد اما خب تقریبا مثل قبل دراومد 

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
نه برا من بیشتر نشد اما خب تقریبا مثل قبل دراومد 

البته من پلی کیستیکم.

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
من 4 جلسه ساق پا رفتم الان 6 ماه گذشته در نیومده هر وقت 30 درصد موهات در اومد باید دوباره بری لیزر

نمیخوام برم ...میخوام اقدام کنم برای بارداری لیزر بیکینی نمیخوام برم

نه عزیزم بیشتر نمیشه فقط من از یه دکتره شنیدم ک گف اگه مثلا قسمتایی از بدنتون موهای خیلی نازک و کُرک مانند داره اونجاهارو لیزر نکنید چون تبدیل میشه ب موهای تقریبا کلفت و بعد باید جلسات لیزر رو بیشتر کنی اونجاهارو ک حالت کرک مانند داره با اپیلاسیون کم کنید.

ولی نه بقیه جاها اصلا پر نمیشه 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎