ما شهرقدس هستيم من اينجا رفتم پيش دكتر هاله رمزي با بي حسي بود به نظرم بي هرشي نرو ارزش نداره ...
مرسی گلم، لطف کردی 😍 😍
امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گیاهیا رو هم دست ساز بود اگه بخواین زیاد گرفتم براتون میتونم بفرستم ،چون ما دیگه جواب کرفتیم و چون اصلا فکر نمیکردیم اینقدر زود جواب بده زیاد خریدیم🤦♀️
اسم قرص فرتیلاید بود الان نگاه کردم باید روزی سه تا بخوره قرصه کاملا گیاهیه و هیچ عوار ...
ینی صبحو ظهر شب؟
مشکل شوهر شما چی بود؟
امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید
گیاهیا رو هم دست ساز بود اگه بخواین زیاد گرفتم براتون میتونم بفرستم ،چون ما دیگه جواب کرفتیم و چون ا ...
ممنون عزیزم،خدا رو شکر که جواب گرفتيد، شما تهرانید؟آدرس جایی که رفتیدو میگید؟
بله صبح و ظهر و شب نگران نباشید هیچ عوارضی نداره و خوبه همه اقایون بخورن دکتر فوق تخصص ...
ممنون عزیزم 😍