2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهراشون مشکل اسپرم دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست
عزیزم پارسال خریدم ۵۰ تومن برای دو هفته اش کافی بود  ۷ تا خرنوب تکه تکه میکردم مینداختم تو دو ...

مرسی گلم، منم کاسنی میدم بهش ولی مرتب نه، عسل سیاه دونه هم میخوره، باید برم خارخاسک بخرم، ویتامین ای با ولمنو تازه شروع کرده، شما کاسنی رو از عطاریا میگیری؟؟؟؟ من هر وقت میگیرم بیشترش ساقه گیاه کاسنیه، برگ نداره اونقدرا. 

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم، منم کاسنی میدم بهش ولی مرتب نه، عسل سیاه دونه هم میخوره، باید برم خارخاسک بخرم، ویتامین ای ...

من عرق کاسنی میخرم عزیزم شبی یه استکان میخوره

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
😁😁😁دقيقا فكر كن من ميگفتم ايول ٨٥درصد اسبرمات نرمالن نكو بيچاره همش٣درصده خودشم ضدحال خوود

خخخخ😁زیاد به روش نیار،مردا حساسن، منم به شوهرم زیاد توضیح ندادم، تا حدودی گفتم بهش که بیخیال درمانش نشه

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
من عرق کاسنی میخرم عزیزم شبی یه استکان میخوره

آهان عرق کاسنی هم خوبه، ولی سعی کنی گیاهشو بگیری بهتره

خخخخ😁زیاد به روش نیار،مردا حساسن، منم به شوهرم زیاد توضیح ندادم، تا حدودی گفتم بهش که بیخیال درمانش ...

شوهرمن خودش ته همه چيه 

جواب ازمايششو خودش ميشينه تفسير ميكنه 

اون روز ديدم داره چيزاي كه براي تقويت خوبه سرچ ميكنه 

نميشه يرش كلاه كذاشت يا جيزي ازش بنهون كرد😁

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
شوهر منم دقيقا مشكل شمارو داره  من امروز عكس رنگي انداختم اين ماه مي خوايم اي يو اي كنيم ان شا ...

راستی شما عکس رنگی انداختی چجور بود؟ اینجا وحشتناک از دردش میگن، برای شما هم درد داشت؟ 

شوهرمن خودش ته همه چيه  جواب ازمايششو خودش ميشينه تفسير ميكنه  اون روز ديدم داره چيزاي ك ...

آهان خوبه که خودشون پیگیر باشن، شوهر من بیخیاله، شایدم پیگیری‌های منو میبینی دیگه بیخیال میشه

ولی پسر خوبیه هر چی بهش بدم میخوره😁

راستی شما عکس رنگی انداختی چجور بود؟ اینجا وحشتناک از دردش میگن، برای شما هم درد داشت؟ 

ببين اولش اون دستگاه رو كرد تو مثل درد معاينه بود كه از نظر من درد نيست واقعا 

بعد بي حسي زد بعد ده دقيقه مايع وارد كرد كه دردش خيلي خفيف بود اصلا حس نميشد مرحله درمش ولي درد بدي داشت ولي دكتر گفت درد علامت خوبيه يعني لوله ها بازن و مايع داره رد ميشه كل دردشم ٢-٣دقيقه طول كشيد 

من تنها رفتم به نظر من اونجوري كه خانوما ميگن نبود ما درداي بدتر كشيديم بايا 

آهان خوبه که خودشون پیگیر باشن، شوهر من بیخیاله، شایدم پیگیری‌های منو میبینی دیگه بیخیال میشه ولی پ ...

خداروشكر

بعضي مردا خياي ادا اطوار دارن ☺️

ببين اولش اون دستگاه رو كرد تو مثل درد معاينه بود كه از نظر من درد نيست واقعا  بعد بي حسي زد ب ...

خب پس یه خرده خیالم راحت شد، شما تهران رفتید اگه اره کجا؟ راضی بودید؟ 

شوهر منم همینطور بود که چند سال باردار نمیشدم تا اینکه از طب سنتی یه جیزایی گرفتیم خورد و من الان باردارم

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

خب پس یه خرده خیالم راحت شد، شما تهران رفتید اگه اره کجا؟ راضی بودید؟ 

ما شهرقدس هستيم من اينجا رفتم پيش دكتر هاله رمزي با بي حسي بود 

به نظرم بي هرشي نرو ارزش نداره بي هوشي هزارتا عوارض داره

راستش بعد از خوردن اون داروها خیلی رود هم جواب داد 

البته یه قرص تقویتی خارجی هم میخورد که میدونم قیمتش بالا بود

اگرنه چندسال پیش واریکوسل هم عمل کرد ولی فایده نداشت ، شش سال نازایی داشتم

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

شوهر منم همینطور بود که چند سال باردار نمیشدم تا اینکه از طب سنتی یه جیزایی گرفتیم خورد و من الان با ...

داروهای گیاهی چیا بود؟ 

تقویتی چی می‌خورد؟