2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهراشون مشکل اسپرم دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست
برامن مورفو٣ تحرك٣٥ شما؟

مورفولوژی 4

تحرک a b رو هم 37

تازه شروع کرده ولمن کانسپشن میخوره،قرصای شوهرتون دکتر داده؟

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
مورفولوژی 4 تحرک a b رو هم 37 تازه شروع کرده ولمن کانسپشن میخوره،قرصای شوهرتون دکتر داده؟

بله 

ولمن خوبه يا فرتيل ايد ؟

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد با خوردن چندماه سیاهدونه و عسل 

کل حرکت شده ۳۷ 

مورفو هم ۳۸ 

که حرکت کلاس آ ۱۸ ونیم

کلاس ب هم ۱۸ و نیم

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
اولین ازمایش شوهرم کل حرکت ۵ بود مورفولوژی هم ۶ که باید ۴۰ باشه حداقل تو رنج این ازمایشگاه بعد از خ ...

پس اگه خرنوب خوبه منم بخرم

آخه اینجا یه سریا میگن بعد خرنوب بدتر شده

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
پس اگه خرنوب خوبه منم بخرم آخه اینجا یه سریا میگن بعد خرنوب بدتر شده

ماه اولی که خورد خیلی اعدادش ازین بالاتر بود ولی ماه دوم افت کرد ولی خوب رو شوهر من تاثیر داشت 

چون ماه اول کل حرکت شد ۳۲ مورفو هم ۳۰

بله  ولمن خوبه يا فرتيل ايد ؟

والا تازه داره ولمن میخوره دو ماه که خورد باید بره ازمایش تا نتیجه رو ببینم فرتیل اید تعریفشو خیلی شنيدم ولی استفاده نکرده شوهرم، فعلا دکتر ولمن داده

ماه اولی که خورد خیلی اعدادش ازین بالاتر بود ولی ماه دوم افت کرد ولی خوب رو شوهر من تاثیر داشت  ...

پس منم میگیرم توکل به خدا

شما چجوری مصرف می‌کردید؟ قیمتش چنده؟

[QUOTE= 87634070 ]شوهر منم دقيقا مشكل شمارو داره  من امروز عكس رنگي انداختم اين ماه مي خوايم اي ...

ببين من همكارم شوهرش مورفو٢درصد داشت و تحرك كم 

با يك بار اي يو اي باردار شد 

به نظرم اي يو اي ضرر نداره امتحانش هزينشم اونقدر بالا نيست 

عكس رنگي يك الي سه روز بعد پاكي بايد بري انجام بدي قبلش مسكن بخور يكم درد مياد اما مدتش كمه 

قبل اي يو اي حتما ميفرستن براي عكس

پس منم میگیرم توکل به خدا شما چجوری مصرف می‌کردید؟ قیمتش چنده؟

عزیزم پارسال خریدم ۵۰ تومن برای دو هفته اش کافی بود

۷ تا خرنوب تکه تکه میکردم مینداختم تو دو لیوان آب جوشیده بعد ۳ دقیقه جوشیدن خاموش میکردم یک ربع میموند بعد یه لیوان میخورد ، یه لیوانشم میذاشتم یخچال فرداش میخورد 

البته کنارش عرق خارخاسک و کاسنی و ولمن و فولیک اسید و ای و امگا ۳ و زینک پلاسم میدادم 

بچه ها شوهراتون تو مركز رفتن از؟! چون شوهرمن تو ازمايشگاه معمولي مورفوش٨٥بود😁تو رويان شد٣

شوهر من ابن سینا رفت، اینجا از بچه ها پرسیدم گفتن فقط مراکز ناباروری بریم

آزمایشگاه های معمولی که داغونه، بگو پس چرا یه سریا میگن ما بی دلیل باردار نمیشیم

[QUOTE=87635587]بچه ها شوهراتون تو مركز رفتن از؟! چون شوهرمن تو ازمايشگاه معمولي مورفوش٨٥بود😁تو رويان شد٣[/QUOT

برای مراکز اعدادش ۴ 

نه شوهر من ازمایشگاه رفته حداقل رنجش ۴۰

شوهر من ابن سینا رفت، اینجا از بچه ها پرسیدم گفتن فقط مراکز ناباروری بریم آزمایشگاه های معمولی که د ...

😁😁😁دقيقا فكر كن من ميگفتم ايول ٨٥درصد اسبرمات نرمالن نكو بيچاره همش٣درصده خودشم ضدحال خوود