2777
2789

شوهر من مشکل تحرک و مورفولوژی داره

پارسال که اقدام میکردم کلی دارو و خرنوب و کاسنی و خارخاسک خورد ولی ماه اول خیلی زیاد پیشرفت داشت درمانش از ماه دوم دوباره اومد پایین همه اعداد

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دیگه کلا بی خیال اقدام شدم، ولی چندماهه صبحا یه ق مرباخوری عسل و سیاهدونه میخوره

خواستیم دوباره درمان رو شروع کنیم گفتیم قبلش دوباره آز بده 

این دفعه بدون دارو فقط با سیاهدونه و عسل تعداد خیلی بالا رفته بود البته که هنوز انرماله ولی خوب انشالله دارو بخوره بهتر میشه شایدم کامل خوب شد 

خواستم تجربمو با شما درمیون بزارم😊

راستي يك ماه ال كارنتبن  يك دوره پنتوكسي فيلين. و اللنم يك ماهه اندروفرتي مي خوره

منم میخوام این ماه پنتوکسی فیلین و کیوتن بخرم بخوره فعلا ببینم چی میشه

شوهر منم همین مشکلو داره

برای شوهر شما مورفولوژی با تحرک چنده؟ 

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
منم مورفو لوژي شوهرم پايين هست هم تنبلي تخمدان دارم يه دكتر پيشنهاد اي يو اي ميده يه دكتر نه  ...

منم یه سقط داشتم ...دکتر منم پیشنهاد آی یو آی داد ولی قبول نکردم چون یه بچه دارم صبر میکنم تا کامل درمان بشه

منم میخوام این ماه پنتوکسی فیلین و کیوتن بخرم بخوره فعلا ببینم چی میشه

فرتيل ايد ميگن خيلي خوبه 

البته اين اندروفرتيم خيلي گرون بود داخلش همه ويتامينا و كيوتن و ال كارنتين داره برا يه ماه شد٢٨٠

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
منم یه سقط داشتم ...دکتر منم پیشنهاد آی یو آی داد ولی قبول نکردم چون یه بچه دارم صبر میکنم تا کامل د ...

خوشبحالت يكي داري لاالق

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

اولین ازمایش شوهرم کل حرکت ۵ بود مورفولوژی هم ۶ که باید ۴۰ باشه حداقل تو رنج این ازمایشگاه

بعد از خرنوب و اینا آخرین ازمایشش شد کل حرکت۱۸ مورفو هم ۱۲

[QUOTE=87634070]شوهر منم دقيقا مشكل شمارو داره  من امروز عكس رنگي انداختم اين ماه مي خوايم اي يو اي كنيم ان شا ...[/QUOTE]

عزيزم ميشه به من راهنماايي كنيد 

عكس رنگي رحم رو من ننداختم يعني هنوز دكتر نگفته 

به نظرتون اي يو اي براي مورفولوژي ٤ درصد جواب ميده ؟ 

يعني كسي كه مثل من و همسرم مشكل داره 

من تنبلي تخمدان و همسرم مشكل مورفولوژي 

يه بارم سقط داشتم 

عكس رنگي رحم شرايطش چيه و ميتونم هرجايي انجام بدم؟

فرتيل ايد ميگن خيلي خوبه  البته اين اندروفرتيم خيلي گرون بود داخلش همه ويتامينا و كيوتن و ال ك ...

بله الان داره فرتیل اید و موتیلیتی میخوره ولی این ماه هزینشو نمیتونم پرداخت کنم ماه بعد میخرم