2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید دلم خوش باشه خیلی بهش احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 84 پست
واقعا همینطوره چون همش از من توقع دارن😔

من که سه تادختراش با مادرش

کاری کردن که الان داریم جدا میشیم

نابودکردن زندگیمو بااین توقع هاشون 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

فکر کن اگه مادر خودت بود براش چیکار میکردی اونم جای مادرت 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کمک ولی به اندازه 

وقتی کسی نباشه انتظار دارن من همش پیشش باشم انقدرم ناز نازی ک نگو ی چشمشو برد لیزر کرد تا دو ماه تو جاش خواببده بود چ برسه ب عمل زانو واقعا غصم گرفته😔😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

همون اول بگو باید نوبتی بیایید کمک 

من بودم میگفتم 

یه روز یه چیزی بهونه کن بگو مهمونیه خونه بابام از صبح برو‌شب بیا به خواهر شوهراتم بگو بیان اون‌ روز 

یه روز بگو میرم دکتر 

یجوری سپری کن ولی کمک هم بکن چه عیبی داره اما نذار خواهر شوهرات سواستفاده کنن باید اوناهم بیان

عزیزم دلیلی نداره همه کارا بکنی ولی به رسم ادب کمک بده بزار دختراش بیان ولی وقتی اونجان شما اصلا نر ...

عمل پروتز زانو وقتی کسی نباشه مجبورم من اونجا باشم دیگه بقیه گفتن کمک میکنیم ولی میدونم نصفه ول میکنن و بهونه ی مدرسه و امتحان بچه هاشونو میکنن

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

تا وقتی دختراش هستن دست به سیاه و سفید نزن ولی وقتی نبودن برای رضای خدا انجام بده

اگر نبودنشون طولانی شد زنگ بزن بهشون رک و مودبانه بگو باید استراحت کنی و بیان کمی پیش مادرشون

عزیزم کمک که بکن گناه داره ولی از همین اول داوطلب نشو 

وقتی از بیمارستان ترخیص شد عیادت کردی بگو خب دیگه مادر من میرم پایین تا استراحت کنی

بیا پایین مرتب بالا نرو  روزیی یکبار در حد ده دقیقه 

دختراش گفتن ما داریم میریم بگو مگه مادر میتونه کاراشو بکنه بهشون بفهمون که نباید چون شما هستی خودشونو کنار بکشن 

حالا شما میتونی براشون سوپ پای مرغ آبگوشت قلم  آش بلغور درست کنی ببری براشون که ببینن به فکر هستی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

همین اول از دکترش دوران نقاهتشو بپرسین تقسیم به تعداد کنین هر کس سهم خودشو بیاد بمونه یا میتونی بگی من کار خونه یا اشپزی میکنم ولی نگهداری از بیمار سختمه اعصابم نمیکشه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
چه اشکالی داره اگر در توانت هست کمکش کنی

کمک میکنم ولی اخلاقشو میشناسم عمرا حالا حالاها بلند شه واسه یه اب مروارید برداشتن چشمش دو ماه رو تخت خوابیده بود الکی بلندم نمیشد

عمل پروتز زانو وقتی کسی نباشه مجبورم من اونجا باشم دیگه بقیه گفتن کمک میکنیم ولی میدونم نصفه ول میکن ...

گفتم که پروتز زانو روز بعد عمل دکتر میگه پاشو راه برو .نترس تو هم همینو بهونه کن