2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید دلم خوش باشه خیلی بهش احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 84 پست
عزیزم اصلا بد خانواده شوهرتو به همسرت نگو.اینطوری شوهرت ازت دور میشه.غر نزن شوهرت خودش میبینه.تازه ...

والا هر شب میشینم هی از کارای بد اونا میگم خودشم قبول داره ک راست میگم ولی میگه نمیتونم کاری بکنم الانم بهم قول داده ک تا یکی دو سال دیگه خونه بخره و از اینجا بریم تنها دلخوشیم همینه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
من پدرشوهرم قراره بره عمل الان نزدیک دوساله زمستون میگه بهار میرم  بهار میگه زمستون میرم  ...

مادرشوهر منم یه ساله میخواد عمل کنه منم از اون موقع استرس گرفتم خیلی ام دوس دارم زود باردار بشم ولی خدا بهم نمیده تا یه چیزم میشه ب من میگن تو بچه نداری تو اانجام بده😭

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هر شب میشینم هی از کارای بد اونا میگم خودشم قبول داره ک راست میگم ولی میگه نمیتونم کاری بکنم ال ...

ان شالله زود پاشین از اونجا عزیزم

نگران نباش.اینم مثل بقیه جیزا میگذره.ان شالله به خیر بگذره

من پدرشوهرم قراره بره عمل الان نزدیک دوساله زمستون میگه بهار میرم  بهار میگه زمستون میرم  ...

کاش جدا بودم و ده روز میرفتم میموندم نمیدونی یک جا موندن چ سختخ

عمل پروتز زانو وقتی کسی نباشه مجبورم من اونجا باشم دیگه بقیه گفتن کمک میکنیم ولی میدونم نصفه ول میکن ...

شما هم نرو همش اونجا...دلیلی نداره والا عروسای ما میان میخورن و میرن بخدا...تازه باید حواسمون باشه بچهاشون باهم دعوا نکنن که اخر سر ی چیزی نکوبن تو سر خواهرشوهر بدبخت

اخه قدر منو نمیدونن و انتظارشون خیلی بیشتر میشه تا ی چیزم میشه میگه نمیخواد دخترم بیاد اون بچه داره ...

خخخخخ دیدی دعاش درحقت مستجاب میشه 

عزیزم خواست خدا بود بهم بگی بچه دار نمیشی 

به تاپیکم سربزن ببین که خیلی ها با این نذری که میگم شکرخدا  بعداز سالها اقدام باردار شدن 

عزیزم توکل بخدا کن و بگو حدایا لطفا به بزرگیت و به حرمت شهیددابراهیم هادی و شهید حلج سعید سامانلو بهم فرزند صالح و سلامت بده و بعدش صلوات یا خیرات هدیه کن براشون یا نذر کن بعداز حامله شدن نذرتو ادا کنی خدا به حرمتشکن حاجت میده ،الهی به زودی خبر مادرشدنتو بهم بدی ،اینا فرصت هست تو کار خیر همیشه پیش قدم باش  نیتت اگه رضای خدا باشه خدا برات جبران میکنه عزیزم  

یاعلی https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=85356459

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
خخخخخ دیدی دعاش درحقت مستجاب میشه  عزیزم خواست خدا بود بهم بگی بچه دار نمیشی  به تاپیکم ...

ممنون عزیزم انشالا

خیلی دلمو ب دعاهاشون خوش کردم ولی خدا روشو از من برگردونده😔😔

درکت میکنم منم تو ی وضیتی بودم که هر کی رو واسطه میکردم برای اینکه خدا ی نظری بهم بکنه. بعد فهمیدم باید از خود خدا بخام متوسل بندش نشم.به بنده اش باشه ک 😔😔😔😔😔

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مادرشوهر منم یه ساله میخواد عمل کنه منم از اون موقع استرس گرفتم خیلی ام دوس دارم زود باردار بشم ولی ...

دقیقا مثل من میگن بچه نداری فقط خودتی بیکار تو خونه 😔 همه ازم انتظار دارن