2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید دلم خوش باشه خیلی بهش احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 84 پست
شما که باهاش یه جا زندگی میکنی کاری نداره هفته ای یکبار جارو و گردگیری غذا هم هرچی برای خودتون میپزی ...

عزیزم عملش پروتز زانو خیلی سخته نمیتونه بلند شه واقعا غصم گرفته😔😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
کمک میکنم ولی اخلاقشو میشناسم عمرا حالا حالاها بلند شه واسه یه اب مروارید برداشتن چشمش دو ماه رو تخت ...

اگه دیدی دیگه داره لوس میشه خودتو بزن به مریضی به کمر درد خیلی جدی که شوهرتم باور کنه بعدشم بگو دکتر گفته استراحت کن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با خودت بگو رضایت خدا رو فقط میخوای مطمئن باش یه جا بهت برمیگرده خوبی کردنت

اگه زبونش خوب بود و قدرمو میدونست خدا شاهده همه کار میکردم ولی متاسفانه قدر نمیدونه و هر چقدر بیشتر خوبی میکنی بیشترم ازت انتظار داره

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
عزیزم فکر کن یه بنده خدایی هیچ کسو نداره و خدا بشما این فرصتو داده که بهش برسی و ثواب کنی  بهش ...

اخه قدر منو نمیدونن و انتظارشون خیلی بیشتر میشه تا ی چیزم میشه میگه نمیخواد دخترم بیاد اون بچه داره تو بچه نداری تو ب کارام برس این همه واسش خوبی کردم و دعا کرده ک خدا بهم بچه بده ولی نمیدونم پس چرا دعاش تاثیری نداره و من هنوزم مادر نشدم😔

عمل زانو یه طوره که روز بعد عمل دکتر میاد میگه پاشو راه برو البته واسه تعویض مفصل تو همگاهی پاشو دست ...

اخلاقشو میشناسم حالا حالاها بلند نمیشه میگم اب مروارید چشمشو بردشت تا دو ماه تو جاش خوابیده بود و بلند نمیشد اخه چشم ب پا چ ربطی داره ک میخوابید ببین واسه این چقدر بخوابه

یه ماهه سرپا میشه دیگه تا اخر عمرش که نمیخواد بخوابه  از اول متعادل رفت امد کن همش اونجا نباش ...

اگه هر روز پیشش نرم پدرشوهرم جلوتر عصبانی میشه😒😒

کمک ب مادر پدر تو همین دنیا جواب میگیری. خدا گره از کارت باز میکنه

خیلی دلمو ب دعاهاشون خوش کردم ولی خدا روشو از من برگردونده😔😔

اگه هر روز پیشش نرم پدرشوهرم جلوتر عصبانی میشه😒😒

پدر شوهر داری؟؟؟خب خودش مراقب زنش باشه 

فک کردم تنهاس

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
من که سه تادختراش با مادرش کاری کردن که الان داریم جدا میشیم نابودکردن زندگیمو بااین توقع هاشون&nb ...

هی چی بگم اخه کاش منم زودتر مستقل میشدم😔😔