2777
2789
عنوان

اووووف ...اینبارم نشددد

360 بازدید | 16 پست

چن سال زندگییه داداشم بخاطر خیانتایی ک زن سابقش کرد از هم پاشیده،قبلا مخالف ازدواج مجدد بود،اما الان،راضی شده ک ازدواج کنه،چقدرررر سخته یا نیست یا اگر هست یا معیار ما با اونا نمخوره یا اونا با ما  

دیروزبرای بار چندم رفتیم خاستگاری و بازم نشددد،دلم واس داداشم میسوزه    

واقعا ایقدر سخته بعده ی بار افتادن بخای شریک زندگیتو پیدا کنی؟

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

دیروز ک رفتیم از نزدیک بیشتر آشنا شیم خانوم خیلی پسند کرده بود،اما خودمون موندیم خانومه 34سال داشت اما پیش داداشم خیلی بزرگ نشون میداد،شاید نزدیک ی 10/15سال بزرگتر از داداشم.بیچاره داداشم ب چ امیدی دلشو خوش کرده بود،،البته منظورم توهین  ب اون خانوم محترم نیستاااااا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب سعی کنید معیار های برادرتون رو دقیق بدونید

بعدش با توجه به اون معیارها پیش قدم بشید، نه اینکه برید و سرخورده بشید

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
37 اما خب رویتن شاید ب 30تا 33مخوره

خب شما میتونید دنبال یه خانم تو بازه ی سنی ۲۷ تا ۳۰ باشید 

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
عزیزم خب سعی کنید معیار های برادرتون رو دقیق بدونید بعدش با توجه به اون معیارها پیش قدم بشید، نه ای ...

هر چقدر ب خانواده خانوم گفتیم عکس بفرستن چون ما کلا ندیده بودیمش گفتن نمیشه باید بیایدخونه...اونم که.  

کلا شریک زندگی پیدا کردن سخته مخصوصا که بخوای سنتی پیدا کنی دیگه بدتر،خودش چرا با کسی اشنا نمیشه؟

نکته ی خوبی بود🙄

نیییییییست، داداشم ی پسر 11ساله داره شاید بخاطر اونه

ای بابا، بخدا به شانس هم هست

طرف رو میشناختم تا به حال ازدواج هم نکرده بود شد خانم کسیکه ۴ تا بچه داشت

خب به چند نفر بسپرید شرایط دقیق داداشتون رو و معیار های داداشتون هم بگید شاید کسی رو پیدا کردن🙄

کلا شریک زندگی پیدا کردن سخته مخصوصا که بخوای سنتی پیدا کنی دیگه بدتر،خودش چرا با کسی اشنا نمیشه؟

اصلا اهل اینجور چیزا نیس ک ،کلا مخالف ازدواج بودش،چ برسه بخواد خودش پیدا کنه،اونقد بش گفتم برادرم همیش ک تو این سن نمیمونی تنهایی بهت غلبه میکنه،زندگی واست سخت میشه،الان جووونی واست مهم نی ،سنت ک گذشت تنهایی رو بیشتر درک میکنی،،ک بلاخره راضی شده،

ای بابا، بخدا به شانس هم هست طرف رو میشناختم تا به حال ازدواج هم نکرده بود شد خانم کسیکه ۴ تا بچه د ...

والله تا اونجایی ک شده گفتیم،اما نیست ک نیست

خب عزيزم ي ريزه توقعاتنون بياريد پايين

داداشتون يه پسر حوون مجرد نيس

يه مرده مطلقس كه ي بچه يازده ساله داره

هر كسي راضي به اينجور زندگي نميشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
خب عزيزم ي ريزه توقعاتنون بياريد پايين داداشتون يه پسر حوون مجرد نيس يه مرده مطلقس كه ي بچه يازده ...

والله ن ما ن داداشم هیچ توقعی از زن ایندش نداریم،جز خانوم بودنش،همین ک متانت داشته باشه واس ما همه چیزه،فقط ایمورد دیروزی خدایی جای مادر داداشم بود