2777
2789
عنوان

⛹️‍♀️چالش هفتگی👈 فقط👉 دوستای بامداد و شهرزاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 565 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه زیبایی من الان میرم سدر و مورد میزنم تا شوهرم نیست ماسک صورت هم که ترکیبیه همزمان میزنم&nbs ...

جووووون برو تا نیست الان همه جا بوی سدر میگیره😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
متشکرم دوست خوبم دوباره بهم انگیزه دادی 😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

😚😚😚😚😚😚منم از شما  منونم که همیشه پایه اید😍😍😍

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بعد اگه حلقه نباشه یوقت چرخونک هم میشه زد؟

اره عزیزم اهداف و ورزشا شخصیه کاملا تو میتونی مثلا بگی من دراز نشست میرم یا چالش میرم یا این مقدار پیاده روی میکنم...خوبیش اینه چون اعلام میکنیم مجبور میشیم انجام بدیم این خیلی کمک کننده است 

اره عزیزم اهداف و ورزشا شخصیه کاملا تو میتونی مثلا بگی من دراز نشست میرم یا چالش میرم یا این مقدار پ ...

متوجه شدم عزیزم مرسی که توضیح میدی ببخشید سوالام زیاد بود☺

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
😚😚😚😚😚😚منم از شما  منونم که همیشه پایه اید😍😍😍

فدای تو بشم😍😍😍😍😍😍

مامانم  میگه  یه معلم داشتم ابتدایی گفته بوده مریم بنزینیه هرچند وقت یبار باید باکشو پُر کنی 😁😁 چون انرژیش یه دفعه میفته 😆😆😆😆😆

الانم من گیرت افتادم باید تند تند با انگیزه و اراده بالایی که داری باکه منو پر کنی تا جنرال موتور بشم😆😆😆😆

متوجه شدم عزیزم مرسی که توضیح میدی ببخشید سوالام زیاد بود☺

خواهش میکنم😚😚

مواطب باش گزارش روزانه بدی وگرنه میخولمت😈😈😂😂

فدای تو بشم😍😍😍😍😍😍 مامانم  میگه  یه معلم داشتم ابتدایی گفته بوده مریم بنزینیه هرچند ...

هممون همینیم فدات بشم مهم اینه زود برمیگردیم😋😋 ادم تنهایی زودتر انگیزش میره دقتی باهم باشیم انرژیمون خیلی سخت افت میکنه😍😍

هممون همینیم فدات بشم مهم اینه زود برمیگردیم😋😋 ادم تنهایی زودتر انگیزش میره دقتی باهم باشیم انرژیم ...

قربوته تو دوست با وفا😙😙😙😙😙😙😙😙😙

خواهش میکنم😚😚 مواطب باش گزارش روزانه بدی وگرنه میخولمت😈😈😂😂

باشه باشه فقط تو منو نخول🙊🙊

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄