2777
2789
عنوان

⛹️‍♀️چالش هفتگی👈 فقط👉 دوستای بامداد و شهرزاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 565 پست
اهان فکر کردم هدف دسته جمعیه🤭🤭🤭🤭۵روز نبیدم خنگ شدم🤣🤣🤣🤣اکی اتفاقا میخواستم امروز برنامه بنویس ...

😂😂😂دور از جون

نه چون سری قبل نبودی نمیدونستی روالو تقصیر تو نیست😚

عجله نکن به کارات برس  تا شب فرصت داری بفرستی ایشالا از فردا شروع میکنیم گزارش میدیم😍😍

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
😂😂😂دور از جون نه چون سری قبل نبودی نمیدونستی روالو تقصیر تو نیست😚 عجله نکن به کارات برس  ...

راستی شهرزاد هفته رو همون یکشنبه تا یکشنبه بگیریم ؟مثلا من الان برنامه تا یکشنبه رو بنویسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی شهرزاد هفته رو همون یکشنبه تا یکشنبه بگیریم ؟مثلا من الان برنامه تا یکشنبه رو بنویسم؟

اره که بعد وزن کشی یکشنبه بررسی کنید کجای رژیم باید بازم اصلاح بشه برنامه هفته جدیدو بنویسیم..

هدف یک: دوسانت از دور شکمم کم بشه تو این هفته.هدف دو:این هفته فقط  دوبار برنج بخورم.هدف سه:یه هفته نمکدون نبینم تو سفره.هدف چهار:بتونم از پس چالشای لاغری شکم که برداشتم بر بیام.هدف پنج :روزی حداقل ۷۰۰۰ قدم راه برم هدف شش:خلاصه  هفته دیگه بیشتر از یک کیلو کم کنم یعنی میشه🙄🙄

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

سلام به دوستای گلممممم

از اونجا که چالش یک هفته ای امتحان خودشو پس داده الان خیییلی خوشحالم شهرزاد جون زحمت کشیده چالش جدید گذاشته😚😚😚

من از فردا که برنامم رو به اجرا درمیارم یه کاربر جدیدم که میخواد رژیمشو از اول شروع کنه. با توان و قدرت بیشتر . اونچیزی که باعث زیباتر شدن زندگی من میشه در درجه ی اول زیباتر شدن خودمه😍😍😍 

زیبایی من در گرو لاغر شدن و سالم بودنمه 😍😍😍

پیش بسوی زندگی زیباتر    

از اونجا که الان مثل یه آماتور میخوام وارد رژیم بشم بدلایل شرایط روحی و فکری که خیلی توی روند رژیمم موثره با اهداف کوچیک شروع بکار میکنم بمرور به اهدافم اضافه میکنم

هدف اولم کاهش 1کیلو نیم توی هفته ی پیش رو هست 

خوردن آب و لیمو صبح ناشتا

خوردن دو لیوان چای سبز

خوردن یک فنجون قهوه ی سبز

نخوردن نان و برنج روزای فست

خوردن 8 لیوان آب

پیاده روی نیم تا یک ساعت

انجام چالش های شکم و پهلو و بازو یک بار در روز 

سلام خدمت دوستای گلم😄😄😄😄😄😄😄😄

اهداف این هفته📣📣📣📣📣📣

برنامه غذایی :

هر روز ناشتا شربت ابلیمو و عسل با دانه چیا😋

۱بار برنج در هفته😋

۲ بار نون در هفته😋

۲تا چای سبز در روز😋

۱بار قهوه یا نسکافه در روز😋

۸لیوان آب در روز😋

این هفته غذاهام همه کبابی و آبپز  😉😉

و البته  روغن زیتون با سالادها😋

برنامه ورزشی :

۶روز در هفته  ۳۰۰ درازنشست و ۳۰۰ زیرشکم و ۳۰۰حرکت پهلو با چوب💪

۵روز در هفته نیم ساعت حلقه و نیم ساعت رقص💃

۲روز در هفته حرکات بادسنج و سینه🙅‍♂️

برنامه زیبایی : 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ماسک الوئه ورا با خیار بیشتر روزها

ماسک قهوه و کاکائو ۱بار

ماسک نشاسته برنج ۱ بار

ماسک سیب زمینی ۲ بار

انشااله میتونم همشونو انجام بدم😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام به دوستای گلممممم از اونجا که چالش یک هفته ای امتحان خودشو پس داده الان خیییلی خوشحالم شهرزاد ...

خواهش میکنم عزیزم چاکرم😚😚😚😚

موفق باشی 💪💪💪

سلام خدمت دوستای گلم😄😄😄😄😄😄😄😄 اهداف این هفته📣📣📣📣📣📣 برنامه غذایی : هر روز ناشتا ...

موفق باشی عزیزم😚😚😚💪💪💪