2777
2789
عنوان

بی مزه ترین عروسی ک رفتین..

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 97 پست
دلیل مست کردن این مردارو نمیفهمم واقعا

آخه تو مجلسی که بزن و برقص داره باز طبیعیه تو که خانواده خودت رو می شناسی که اعتقاداتشون چه جوره و مجالسشون چه سبکیه دیگه مست کردنت چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف کن چیشده

کلی خرج کرده بودن، سه مدل غذا، ۵مدل میوه و شیرینی  ، نسکافه، چای ، هر چی که فکر کنی...اما تا دلت بخواد مهمون دعوت کرده بودن ، صندلی کم بود، شیر تو شیر بود ، اصلا یه وضعی بود.....

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
من وهمسرم جشن عروسی نگرفتیم الان که پستاتونو میخونم میگم همون بهتر😄

الان اصلا ناراحت نیستی بابت این موضوع:::؟

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

خوب عقیده جالبی نیست کلا عروسی نگیرن چرا ملتو عذاب میدن! اون اسمش عروسی نیست عزاست

این نظر شماست عزیزم

شما ناراحتی نرو خب

برای خود اونا خیلی هم لذت بخشه

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
کلی خرج کرده بودن، سه مدل غذا، ۵مدل میوه و شیرینی  ، نسکافه، چای ، هر چی که فکر کنی...اما تا دل ...

به نظرم آدم باس برای عروسیش سنگ تموم بذاره ولی با مهمون کم اینجوری خیلی شیکتر و بهتره

این نظر شماست عزیزم شما ناراحتی نرو خب برای خود اونا خیلی هم لذت بخشه

چی‌بگم والا

یبار همچین مجلسی بودیم همه موذب بودن و گلایه میکردن

مجبور بودیم بریم اخه فامیل نسبتا نزدیک بود

همه میگفتن خوب مراسم نمیگرفتن 

شما وقتی عروسی یا مهمونی  دعوت میشید ؛  قطعا قبلش در جریانید  ک  دارید وارد &nbs ...

از شما یاید ی دی ان ای بگیرن نگر دارن واسه نسل بعد

انقد بافرهنگی

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺

داماد کلی دوست مجردی دعوت کرده بود،همه مست و ملنگ ، اصلا تو حال خودشون نبودن ..عصبی شده بودم ،مادر عروس و داماد هم اصلا به روی خودشون نیاوردن که مهمونا دارن غذاب میکشن

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
به نظرم آدم باس برای عروسیش سنگ تموم بذاره ولی با مهمون کم اینجوری خیلی شیکتر و بهتره

دقیقا

ادم یدونه مهمونی بگیره 

۵۰-۶۰ نفر دعوت کنه ولی درست و حسابی 

ینی چی اخه ۱۰۰۰نفر دعوت میکنن برای مهموناشونم ازرش قائل نیستن!

چی‌بگم والا یبار همچین مجلسی بودیم همه موذب بودن و گلایه میکردن مجبور بودیم بریم اخه فامیل نس ...

اینطور وقتا برن ماه عسل بعد ی شام ب فامیلای درجه یک بده بهتره