2777
2789
عنوان

بی مزه ترین عروسی ک رفتین..

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 97 پست
مسخره ترینش این بود ک رفتیم عروسی ی مداح اوده بودن عمو زنجیر باف برا عرودس دوماد میخوند

🤣🤣🤣🤣😨

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسیای طرف ما خداییش همش باحال و پر هیجانه

عروسی برادرشوهرم جوری که شوهرم تعریف می کنه خیلی بی مزه بوده تو مردونه که سکوت مطلق تو زنونه هم مولودی می خوندن 

حالا برادر عروس چطور برا همچین مجلسی مست کرده بود هنوز کسی نمی دونه کلی هم فحش داده بود که چرا بزن و بکوب ندارید حالا برنامه مولودی خونی رو خواهر خودش که عروس بود چیده بود😳

اره ب همه مهمونا برخورد، تازه فك كن تالار بود ساعت ١١ تموم ميشد مردك هول بود بيچاره عروس انقد پكر ش ...

آره بیچاره عروس

داماد زود میخواسته کارو تموم کنه

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

سلام 

همین الان از عروسی اومدیم.حیف ۵۰۰ هزار تومنی که کادو دادیم ، حیف و صد حیف

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
عروسیای طرف ما خداییش همش باحال و پر هیجانه عروسی برادرشوهرم جوری که شوهرم تعریف می کنه خیلی بی مزه ...

دلیل مست کردن این مردارو نمیفهمم واقعا

یه عروسی  رفتیم از همون اول داماد و عروس فقط میرقصیدن

تو بلندگو هم اعلام میکرد کسی نیاد وسط 

تا اخر شب

تالارم تموم شد باز رفتن تو یه پیلوت اونجا هم فقط عروس و داماد رقصیدن و بس

۶ ساعت تمام حالمون بهم خورد از بس اون دو تا رو دیدیم

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

شما وقتی عروسی یا مهمونی  دعوت میشید ؛  قطعا قبلش در جریانید  ک  دارید وارد  چه جور مراسمی میشید دیگه !!!

یعنی احتمال می دید ک  تو مراسم  فلانی  قراره  چه سبک  آدمها و  عقاید و فرهنگ هایی  رو ببینید 

یا با فرهنگ تون منطبق  و میرید 

یا نیست و نمی رید !!   چرا  دعوت رو می پذیرید و پشت سرشون حرف میزنید پس ؟ 🙄🙄

( کلی گفتم البته)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آره بیچاره عروس داماد زود میخواسته کارو تموم کنه

كلا ادم خرفتيه، بعد عروسي رفتيم خونه باباي داماد واس خدافظي ي جوري دور عروس وايساده بودن ك كسي ي وقت عروسو نبينه☹️شوهرم گف بريم حالا فك ميكنن ميخوايم عروسو بخوريم😂

به نام قدرت مطلق الله
یه عروسی  رفتیم از همون اول داماد و عروس فقط میرقصیدن تو بلندگو هم اعلام میکرد کسی نیاد وسط&nb ...

واااا یعنی فقط عروس و داماد رقصیدن؟:

مهمونا چی پ