2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم اینکار خواهرشو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 91 پست

قرار نیست که هر کسی به سن بلوغ رسید هر غلطی بخواد بکنه چون سن بلوغه

از شماها تعجبه که میگید محجبه و چادری هستید

رابطه حرام ،همیشه و در هر شرایطی حرامه توجیهی هم نداره

🤲1404.2.3---

اره طبیعیه یه دختر ۱۸ ساله به بلوغ کامل رسیده و توجهش به مرد های طرافش جمع میشه جامعه ی ما هم اون جا ...

صحبت وتبادل نظر وبحث های علمی فرهنگی اجتماعی با چتهای عاشقانه یه دختر نوجوون اونم همزمان با چند تا پسر فرق داره

من شیعم،حیدر آقامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینجا کسی منو نمیشناسه اگه میخواستم از حسادت برم بگم که خودم میرفتم میگفتم دیگه نیازی نبود بپرسم 

وقتی دارم سوال میکنم یعنی میخام یه جوری بگم که بد نشه 

درضمن من گفتم همسرم رواین مسائل حساسه نگفتم جلاده که بگیر بزنه یاشردرست کنه اتفاقا خیلی منطقی موضوعاتو حل میکنه 

....

عزیزم این موضوع به نظر من به شما مربوط نمیشه 

دخالت نکن

کلا بهتره تمرین کنیم همه مون که تو زندگی خصوصی همدیگه سرک‌ نکشیم خیلی کار زیبایی نیست و در شان شما هم نیست ، بحثی اگه تو‌خانوادشون پیش بیاد ممکنه نهایتا آدم بد جریان شما بشی 

با حیوانات مهربون باشیم 🥰
اخه همه دارن میگن حسودی 

نه عزیزم نمیگیم داری حسودی میکنی دوست پسر داشتن که حسودی نداره  میگیم با این روش بدتر نه تنها کار رو خراب میکنی و زندگی همه رو به هم میریزی تهش هم به نتیجه دلخواه نمیرسی .اگه واست مهمه خواهر شوهرت بدون اینکه کسی بفهمه بروخصوصی باهاش صحبت کن اگاهش کن  بگو اهداف پسر ها چیه و در اخر انتخاب رو به خودش واگذار کن همین وظیفه تو اینجا نهایتش امر به معروف دیگه همین کارم بکن 

قرار نیست که هر کسی به سن بلوغ رسید هر غلطی بخواد بکنه چون سن بلوغه از شماها تعجبه که میگید محجبه و ...

خوب باشه چون رابطش حرامه بریم به همه خبر بدیم جنگ و دعوا و کتک چهارتا هم بکوبیم تو سرش اخرم درو روش قفل کنیم به زور شوهرش بدیم تا دچار حرام نشه!!! 

اینم منطقیه 

این روندیه که اگه استارتر به داداشش بگه پیش روی خواهر شوهرشه 

عزیزم این موضوع به نظر من به شما مربوط نمیشه  دخالت نکن کلا بهتره تمرین کنیم همه مون که تو زن ...

همینکه این همه بدی ها زیاد شده هممون به خاطر اینکه ارامش خودمون بهم نریزه مدام سکوت میکنیم خواهرشوهر خواهر خود ادم فرقی باهم ندارن بزارم بدبخت شه بعدبیام همینحا بنویسم پسره خواهرشوهرمو گول زده بدبختش کرده خوبه 

خوب باشه چون رابطش حرامه بریم به همه خبر بدیم جنگ و دعوا و کتک چهارتا هم بکوبیم تو سرش اخرم درو روش ...

کی گفت جنگ ودعوا ولی گاهی یه تذکر لازمه حالا شما چرا اینهمه سیاه نمایی میکنی مگه من گفتم شوهرم یه ادم روانیه 

نه عزیزم من خواهر شوهرم ده تا دوست پسر داشت یکبارهم نشد نه به خودش تذکر بدم نه به شوهرم بگم. چون جز ...

اخه اصلا به ما چه ربطی داره منم یه عروسم خواهر شوهرم دارم توسن 18،19سال یه بوهاییم بردم کلا خودمو زدم به اون راه به من چه متنفرم از عروسایی که دایه مهربون تر از مادرن به ظاهرر ولی تو باطن اتیش بیار معرکه و. دوبهم زن فکر میکنه الان به داداشه بگه اون دختره به راه راست هدایت میشه و خودشم میره بهشت چون دستور خدارورعایت کرده درصورتی خانواده رو میریزه بهم من خواهر خودمم باشه دخالت.نمیکنم همون بهتر سرمون عین کپک تو برف باشه تا تو کو ن هم باشه. یادگرفتیم از بس بیکاریم زندگی هارو زیرورو کنیم ما اگه خیلی دلسوزیم میتونیم اگه جایی به مشکل خوردن یا راهنمایی خواستن کمک کنیم نکه راپرت بدیم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
اخه اصلا به ما چه ربطی داره منم یه عروسم خواهر شوهرم دارم توسن 18،19سال یه بوهاییم بردم کلا خودمو زد ...

عزیزم شما بهتر هروقت حرف زدن درست یاد گرفتی نظربدی ازطرزحرف زدنت طرزفکرتم مشخصه 

کی گفت جنگ ودعوا ولی گاهی یه تذکر لازمه حالا شما چرا اینهمه سیاه نمایی میکنی مگه من گفتم شوهرم یه اد ...

نه ولی اقایون سر اینجور ماجرا ها همین رفتار رو دارن با دوز کم یا زیادش مطمعن باش بدون دعوا هم نمیشه 

من شوهرم اروم ترین و منطقی ترین ادمیه  که میشناسم ینی تو بدترین شرایط نمیگه بالا چشمم ابرو هست اما یه بار یه مزاحم تلفنی به خواهر شوهرم زنگ زده بود باید میدیدیش خیلی ترسناک شده بود 

میخوای  یه جور غیر مستقیم به شوهرت بگو ببین چه ری اکشنی داره 

مثلا بگو دوستم خواهرش چند تا دوست پسر داره مونده چطوری منعش کنه هر چن اصولا درگفتار خیلی منطقی ترن تا در عمل 

درستی بدی مادرشوهرمیگیما ولی این عروسا گاهی این وسط جز باند مافیا میشن که به خانواده نفوذ کردن و یه ...

والا من بدی مادرشوهرمو نمیگم عین خانواده خودمم دوستشون دارم شمارو نمیدونم شاید توخانواده شما عروسا این مدلی هستن 

نه ولی اقایون سر اینجور ماجرا ها همین رفتار رو دارن با دوز کم یا زیادش مطمعن باش بدون دعوا هم نمیشه& ...

بله متوجه ام اما این موضوع چیری نیست که پنهان بمونه مخصوصا باسوتی هایی که خودش میده قطعا اگه شوهرم خودش بوی ببره خواهرش بدبخته ولی من میخاستم قبلش یه جوری بگم یه کم حواسش بیشتر به خواهرش باشه که که اگرم بعدا فهمید واکنشس خیلی تند نباشه