2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعیه اش رو دیروز تو اینستاگرام دیدم... دعوت کرده بودن از خانم های بالای ۳۳ سال که دنبال کسب درامد هستن

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
بخدا زنم

چرا پس مدام سعي ميكني يكي بياد خصوصي باهات حرف بزنه؟؟؟؟ 

اطلاعات دادن در مورد اهداي تخمك چه نيازي به خصوصي داره؟؟؟ 

اگه راس ميگي همين الان براي استارتر توضيح بده ببينم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
چه گيري دادي به خصوصي؟؟؟😡😡😡😡 مردي آره؟؟؟؟؟  الان برات گزارش ميزنم

نمیدونم  چرا اصلا اطلاع درستی ازش نیست حتی تو نت...حتی‌مراکزی ک این کارو انجام میدن الان کسی بخواد بگیره باید چکارکنه اخه

نمیدونم  چرا اصلا اطلاع درستی ازش نیست حتی تو نت...حتی‌مراکزی ک این کارو انجام میدن الان کسی بخ ...

عزيزم والا من اطلاعاتي ندارم 

ولي گاهي تو تاپيكا ميبينم كه بعضيا ميخوان تخمك اهدا كنن 

احتمالا اهدا كننده و گيرنده نبايد همو بشناسن بعد از اهدا 

بخاطر مسائل احساسي كه ممكنه بعدها بجود بياد 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
من هم وظیفه خودم میدونم به دختران نانازی که به اسپرم نیاز دارن بصورت رایگان اهدا کنم و فقط خودشون با ...

خاك عالم بر سرت 

شايد خواهر و مادر خودت عضون و الان تو اين تاپيكن 

ولي كو غيرت كو شرف كو مردانگي 

خاك عالم بر سرت  شايد خواهر و مادر خودت عضون و الان تو اين تاپيكن  ولي كو غيرت كو شرف كو ...

اینجور آدما فکر کردی ناموس و غیرت حالیشون میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اینجور آدما فکر کردی ناموس و غیرت حالیشون میشه

نه والا اگه حاليشون بود كه اين حرفا رو نميزدن 

براش گزارش زدم شما هم بزن لطفا 

نه والا اگه حاليشون بود كه اين حرفا رو نميزدن  براش گزارش زدم شما هم بزن لطفا

همون تا خوندم زدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،