خاك عالم بر سرت شايد خواهر و مادر خودت عضون و الان تو اين تاپيكن ولي كو غيرت كو شرف كو ...
اصلا دهن به دهن نشو
فقط گزارش
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
آخه گفتم بذار بفهمه امكانش هست خواهر و مادر خودشم عضو باشن تا شايد كمي عذاب وجدان بگيره
اینا به خواهر مادر خودشون هم رحم نمیکنن😒
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نمیدونم چرا اصلا اطلاع درستی ازش نیست حتی تو نت...حتیمراکزی ک این کارو انجام میدن الان کسی بخ ...
سلام عزیزم منم پرسیدم تمام اطلاعات رو بهم دادن
اول اینکه اگر دکترگفت نابارورید ومشکل ازخودتون باشه باید تخمک اهدایی بگیرید.اونم که خود دکتر رابط دارن معرفی میکنن اونا پیدا میکنن شرایطشم سنشون زیر ۳۲ سال سالم خودشونم همه ازمایش ها سونوهارو انجام میدن