ava_khano00om مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 958 عنوان اطلاعات راجب اهدا و گیرنده تخمک 170 بازدید | 19 پست سلام..بچها اطلاعات دارید؟ 1398/01/31 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10749 بله بفرمایید خصوصی بگم چه گيري دادي به خصوصي؟؟؟😡😡😡😡مردي آره؟؟؟؟؟ الان برات گزارش ميزنم I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
مامان_رهام11 عضویت: 1395/08/02 تعداد پست: 449 اطلاعیه اش رو دیروز تو اینستاگرام دیدم... دعوت کرده بودن از خانم های بالای ۳۳ سال که دنبال کسب درامد هستن خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10749 بخدا زنم چرا پس مدام سعي ميكني يكي بياد خصوصي باهات حرف بزنه؟؟؟؟ اطلاعات دادن در مورد اهداي تخمك چه نيازي به خصوصي داره؟؟؟ اگه راس ميگي همين الان براي استارتر توضيح بده ببينم I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
ava_khano00om مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 958 چه گيري دادي به خصوصي؟؟؟😡😡😡😡 مردي آره؟؟؟؟؟ الان برات گزارش ميزنم نمیدونم چرا اصلا اطلاع درستی ازش نیست حتی تو نت...حتیمراکزی ک این کارو انجام میدن الان کسی بخواد بگیره باید چکارکنه اخه
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10749 نمیدونم چرا اصلا اطلاع درستی ازش نیست حتی تو نت...حتیمراکزی ک این کارو انجام میدن الان کسی بخ ... عزيزم والا من اطلاعاتي ندارم ولي گاهي تو تاپيكا ميبينم كه بعضيا ميخوان تخمك اهدا كنن احتمالا اهدا كننده و گيرنده نبايد همو بشناسن بعد از اهدا بخاطر مسائل احساسي كه ممكنه بعدها بجود بياد I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10749 من هم وظیفه خودم میدونم به دختران نانازی که به اسپرم نیاز دارن بصورت رایگان اهدا کنم و فقط خودشون با ... خاك عالم بر سرت شايد خواهر و مادر خودت عضون و الان تو اين تاپيكن ولي كو غيرت كو شرف كو مردانگي I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 خاك عالم بر سرت شايد خواهر و مادر خودت عضون و الان تو اين تاپيكن ولي كو غيرت كو شرف كو ... اینجور آدما فکر کردی ناموس و غیرت حالیشون میشه خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10749 اینجور آدما فکر کردی ناموس و غیرت حالیشون میشه نه والا اگه حاليشون بود كه اين حرفا رو نميزدن براش گزارش زدم شما هم بزن لطفا I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 نه والا اگه حاليشون بود كه اين حرفا رو نميزدن براش گزارش زدم شما هم بزن لطفا همون تا خوندم زدم خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ava_khano00om مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 958 خاك عالم بر سرت شايد خواهر و مادر خودت عضون و الان تو اين تاپيكن ولي كو غيرت كو شرف كو ... گزارش دادمش
ava_khano00om مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 958 چرا پس مدام سعي ميكني يكي بياد خصوصي باهات حرف بزنه؟؟؟؟ اطلاعات دادن در مورد اهداي تخمك چه ني ... لایک