2777
2789
عنوان

میشه جواب سوالمو بدید ؟لطفا

168 بازدید | 26 پست

سلام ماه اخر برداریم 

هفته 38 هستم امروز یه لک صورتی رنگ زلال دیدم ولی دیگه ندیدم ترشحاتم سفید رنگ شده 

در اثر چیه ؟

تکونای نی نی هم خوبه 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

خب اواخر بارداری اینجور اتفاقات میوفته اگه ادامه داشت حتما سریع به بیمارستان مراجعه کن اخهی بزودی نی نی ت میاد .

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم دهانه رحمت میخوادبازبشه مویرگاش پاره میشه لکه میبینی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

دکترم بهم گفت که نزدیک زایمان هستی 

هفته 37 دیدم 39 زایمان کردم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
خب اواخر بارداری اینجور اتفاقات میوفته اگه ادامه داشت حتما سریع به بیمارستان مراجعه کن اخهی بزودی نی ...

نه فقط الان ترشحات سفید رنگ دارم از عصر تا الان و کمر درد 

اگه ادامه دار بود همراه با درد و ترشحات ابکی بی رنگ  یا رگه های خونی برو بیمارستان علاعم زایما ...

واقعا اخه رحمم 1 و نیم سانت باز شده گفتن باید 3 بشه 

ی هفته میشه یعنی علائمش باید چجور باشه الان ترشحاتم ابکی سفیده

نه فقط الان ترشحات سفید رنگ دارم از عصر تا الان و کمر درد 

عزیزم استراحت کن

با دکترت تماس بگیر

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
کم کم دهانه رحمت میخوادبازبشه مویرگاش پاره میشه لکه میبینی

واقعا خدا از زبونت بشنوه چقد طول میکشه ؟ خودش یکسانت و نیم باز بوده

واقعا اخه رحمم 1 و نیم سانت باز شده گفتن باید 3 بشه  ی هفته میشه یعنی علائمش باید چجور باشه ال ...

ترشحات ابکی سفید رگه های خونی 

درد های به فاصله ی ۱۰ دقیقه یا کمتر

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
واقعا خدا از زبونت بشنوه چقد طول میکشه ؟ خودش یکسانت و نیم باز بوده

ایشالازودی زایمان کنی .دیگه بایددردات شروع بشه که بازبشه میتونی پیاده روی داشته باشی.گرمی بخوری.ولی خون زیاددیدی بروبیمارستان

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚