کلا بیخیالش شو تا کار به بی احترامی و گلایه نرسیده
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
منم دوستم تا ازدواج کرد خودشو گم کرد...یعنی قبلش دندون پزشکی آورده بود یکم خودشو شروع کرد بگیره...ولی وقتی ازدواج کرد رفتارش ب کل عوض شد و به زور ج پیامامو میداد و تو چت میموند..همش من بودم پیام میدادم..اونم تو چتامون با تمسخر و ایموجی خنده جواب میداد و حرفاش بوی تمسخر میداد...منم چند روز پیش طاقتم تموم شد ی پیام بلند بالا براش فرستادمو همه چی تو دلم بودو فرستادمو البته توهین نکردم...و بلاکش کردم.الانم کاری بهش ندارم فقط خاطره هامونه که اذیتم میکنه یکم..آخه اونروزا خیلی بهتر بود
دقیقا حرف دلمو گفتی 😔 ما هم اولین دعوامون سر دانشگا رقتنش بود ک کلی خودشو گرفت . البته ن دعوا . فاص ...
نه شما کار منو نکن من پشیمونم که بلاکش کردم دوسع روز پیشم درش آوردم از بلاکی بلاخره قبلنا خوبی بهم کرده بود..تصمیم گرفتم دور شم ازش فقط. ولی شما فامیلین باهاش معمولی باش صمیمی نشو مثل خودش شو