2777
2789

مثلا شوهرمن همیشه میگه خوابم سنگینه ولی مثلا من بخوام شب برم دستشویی میفهمه ولی بچه گریه کنه یا گلاب به روتون یه شب تا صبح بالا آوردم صبح هر چی بهش گفتم میگه نه نفهمیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من وقتی میره بیرون،میگم کجا میری،میگه میام😐😐😐😐

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
 عه چرا خندم نگرف    

منم تعجب کردم از بی اهمیتی شوهرش   

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

کلا چوسخوله وقتی میبینه اعصابمو خرد کرده یا یه کار بدی کرده از دستش عصبانی هستم هی اوسکل بازی در میاره تا بخندم عمرا اااا معذرت خواهی هم کنه 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

من شوهرم بعضی وقتا از خواب میپره میگه نرررررررگس بعد مثلا من رفدم دسشوری میپرم بیرون میگم چیه میگه ترسیدم چرا یهو نیسدی   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
شوهر من وقتی میره بیرون،میگم کجا میری،میگه میام😐😐😐😐

پس بیشتر مردا این شکلین و من نمیدونستم 😐

شوهر منم همین حرفو میزنه😞

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

شوهر منم کل شبو خرناس میکشه بعد صب ک بیدار میشه میگه دیشب پلک رو هم نزاشتم  و قیافه من    

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه