2777
2789
عنوان

خانم ها زندگی بدونه عشق کسی داشته مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 96 پست
تو خوبی بی نظیره. ولی من الان 29 سالمه اون 42 سالشه. من 37 بشم اون 50 سالش میشه. جدای از اینا اصلا ه ...

حداقل چس و قهر رای این جونای جونو نداره میدونی چقدر باید سختی بکشی تا جدا شی الان اقدام کنی بعد چندسال تازه جدانهایتا یه 35 ساله میاد که اونم هیجان نداره اصلا به شوهرتم نگو که این زندگیتم خراب میکنی این همه دردسر بکشی که 4 سال کوچکتر باشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم مثل شماست با اين تفاوت که شوهرش صبح تا شب يا سرکار يا پيش مادرشه ،ميگه روزي پنج دقيقه باهم حر ...

شوهره منم بچه ننس خسیسم هست ولی اونا زیاد مهم نیست رفیق بازیشو خیانتش از همه چی خستم کرده

بچه بودم دیگه. پدر و مادرم نباید تو اون سن خواستگار راه میدادن. چون من درسمم خیلی خوب بود. ولی برا ه ...

منم تو سن 16ازدواج کردم...هشت سال تفاوت سنی داریم.یکی از فامیلامون تازه ازدواج کرده 15سال تفاوت سنی داره...حالا اگه یه شوهر یکی دو سال از ادم بزرگتر باشه و هیجان داشته باشه و از اونطرف بره خیانت کنه خوبه؟؟اگه همه جوره میخادت طلاق نگیر

وقتی رفتی شهر خالی شد ، مگر تو چند نفر بودی سردار   
بنظرم هرچی شوهرت ایراد داشته باشه شمام رفتارت باهاش خوب نبود کار به اینجا کشید 

تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن ک سرت نیاد 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
حداقل چس و قهر رای این جونای جونو نداره میدونی چقدر باید سختی بکشی تا جدا شی الان اقدام کنی بعد چندس ...

سیزده سال خیلیییی زیاده واقعا. من با شوهرم صحبت کردم که من این زندگی رو دوس ندارم. اونم گفت من باید مطمئن بشم که حس واقعیت اینه. اگه اینطور که میگی باشه میریم توافقی جدا میشیم. منم مهریمو میبخشم چون من این زندگی رو نمیخوام. طلاق توافقی زود تموم میشه

بچه بودم دیگه. پدر و مادرم نباید تو اون سن خواستگار راه میدادن. چون من درسمم خیلی خوب بود. ولی برا ه ...

بعضی مردا تواین سن باکلاس هستن زود تصمیم به طلاق نگیر بهش بگو خواسته هاتو خودشو درست کنه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

درکت میکنم منم چشیدم جدام شدم سر یه مسایلی و با یکی که دوسال فرقمونه ازدواج کردم یعنی از بیعقلیش دقم داد تازه با عشق و عاشقی ازدواج کردیم منم 17 بود ازدواج کردم با کسی که 12 سال بزرگتر سفید و خوش اندام بودم و بابای پولدارو خرشدن همانا

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
سیزده سال خیلیییی زیاده واقعا. من با شوهرم صحبت کردم که من این زندگی رو دوس ندارم. اونم گفت من باید ...

بچه داری؟؟اون‌پیش کی بمونه اگه داری؟؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن ک سرت نیاد 

من کسی رومسخره نکردم زندگی که به اینجا میکشه دوطرف مقصر هستن همه ما توزندگی مشکل داریم من ادعا نکردم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋