2777
2789
عنوان

خانم ها زندگی بدونه عشق کسی داشته مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 96 پست
چشم چرانی و خیانت اما همه چی درمون داره تو این دنیا عیر مرگ بازنده من بودم و برنده اناقااا 

چرا فک میکنی بازنده ای؟ چرا فک میکنی آدم خیانتکار درست میشهه؟ خیلی داری اشتباه میکنی که خودتو محدود ب یه آدم خیانتکار میبینی. از کجا میدونی الان زن دومش چقد داره زجر میکشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم وقتی تو خونه خبری نیست معلومه که میره دنبال زنای دیگه

بنظرم بعضي از مردا مريضن

تو خونه هم هرچقدر خدمات بدي بازم ميخوام تنوع داشته باشه. فرقي هم نميكنه چه زنشون،چه شادياشون. دلشون ميخواد همه چيو امتحان كنن

وای درست مثل شوهره من بخدا همه راههارو رفتم ولی نشد الان ۸ساله میجنگم دیگه خسته شدم

من١٥سال زور ميزنم فايده نداره از همه جوره پايه اشم هيچي كم نميزارم گاهي عذابو به جون ميخرم اون خوش باشه نهايتش يه روز دو روز خوبه بعد باز همش از خونه و من فراريه 

چشم چرانی و خیانت اما همه چی درمون داره تو این دنیا عیر مرگ بازنده من بودم و برنده اناقااا 

وا خیانت کرد فکر کردی ضرر کردی جدا شدی ..دومی هم حتما مجبوره تحمل کنه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
مرد کم سن هم فک نکن خیلی خوب و اکی ..اونم یجور دق میده ..اگه خوبه جدا نشو

تو خوبی بی نظیره. ولی من الان 29 سالمه اون 42 سالشه. من 37 بشم اون 50 سالش میشه. جدای از اینا اصلا هیجانات منو نداره . هرچقدرم که میگذره این اختلاف سنی بیشتر حس میشه. قشنگ حس میکنم پدرمه

وقتی خودش نمیخواد من اصرار کنم

هرچقدرم بد باشه شما بهش محبت کن عزیزم اگرم فایده نداره صبرکن یه روزی جواب میده باورکن طلاق روزاش سختره کنایه خانواده ونگاه فامیل پدر ادمو در میاره بچت گناه داره 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
وا خوب از اول چرا ازدواج کردی 

بچه بودم دیگه. پدر و مادرم نباید تو اون سن خواستگار راه میدادن. چون من درسمم خیلی خوب بود. ولی برا هر نوجوونی ازدواج جذابه. بچه آخه چه میفهمه ازدواج چیه

بنظرم بعضي از مردا مريضن تو خونه هم هرچقدر خدمات بدي بازم ميخوام تنوع داشته باشه. فرقي هم نميكنه چه ...

زاتشون کثیفه نامردا 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خودش میدونه که ناراحتم وقتی میاد انقد اعصابم بهم میریزه خودش میفهمه ولی خیالش نمیاد

عادت كرده عصباني ببينتت

اگر رو پول و خرج كردن حساس نيس

تو هم تا ميتوني خرج كن،با پسرت خوش بگذرون،يكم اعصابت راحت شه.