2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاید لطفا😢

230 بازدید | 44 پست

سلام.

من خیلی نگرانم آخه حالت تهوع ندارم ینی دو سه روز یه بار صبح ها بعد از صبحانه بالا میارم و تمام!!!دیگه هیچ حالت تهوعی ندارم.سینه هام سفت بود و بزرگ شده بود،اما الان بزرگ هست اما سفت نیست،

سمت چپ زیر شکمم سفت بود اما الان وسط زیر شکمم دقیقا زیر نافم سفته،من خیلیییییی میترسم ینی سالمه؟؟داره رشد میکنه؟قلبش میزنه؟

من خیلی میترسم از توقف رشد جنین.انقد مطلب راجبش خوندم که از استرس کلییی گریه کردم 

🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چند هفته بارداری؟منم اولاش حالت تهوع نداشتم فکر میکردم بچم رشد نمیکنه ولی بعدش که تهوعام شروع شد هزار بار خودمو لعنت کردم که دلم میخواست حالت تهوع بگیرم کلا تا وقتی تکوناشو حس نکنی این استرس ها رو داری ولی نگران نباش الان استرس واست سمه

حاضرم انقد بالا بیارم که جون تو تنم نمونه ولی عینه بقیه باشم خیالم راحت باشه از سلامتش

همه قرار نیست تهوع داشته باشن که عزیزم

منم یه روز دارم یه روز نه

اینکه عادیه

استرس خوب نیس برای جنین 

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم چند هفته بارداری؟منم اولاش حالت تهوع نداشتم فکر میکردم بچم رشد نمیکنه ولی بعدش که تهوعام شروع ...

الان 8هفته 6روزم میشه شایدم یکی دو روز کمتر و بیشتر.

منم اولاش حالت تهوع داشتم بعد بهتر شدم الان دوسه روز یه بار بالا میارم.اما هیچ لکه بینی و خونریزی ندارم.بیچاره شدم از فکرو خیال

🖤

همه که علائمشون مثل هم نیست. خیلیها اصلا تهوع ندارن . بعضیا زودتر شروع میشه بعضیام زودتر تموم میشه . 

منم این استرسهای شمارو گذروندم . همش میرفتم سونو الکی . 

الان لعد ان تی همش میخوام برم صدای قلبشو بشنوم ولی طاقت میارم و نمیرم

ولی باور پیدا کردم این استرسها واقعا الکیه