2777
2789
عنوان

شروعی جدید برای ملکه ها 👸👸👸👸

| مشاهده متن کامل بحث + 172173 بازدید | 2674 پست
خیلی ممنون بانو

😘😘خواهش میکنم عزیزم 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون برنامه روندیدم..ازالان شروع میکنم ومتاسفانه دیرهم بیدارشدم.. الان میرم ماسک بزنم و کاراموانجام بدم..فقط گلبوته جان درخواست دوستیمو قبول کن کلیییی سوال دارم ازت که راهنماییم کنی.. ممنونم ازت بخاطر این تاپیک خوبت... آرامش و عششق همراه همیشگی  زندگیت باشه 💙

سلام سلام  

نامزدمو با بوس و آیه کرسی راهی کردم( همیشه همین کارو میکنم و برای همه ک کار میکنن بازم میخونم)- ان شاالله روزشون پر برکت باشه  

موهامو شانه کردم همیشه همین کارو میکنم  

مسواک زدم   

ی گونی ظرف شستم    

اجاق و کابینت تمیز کردم

حیاط جارو زدم  

جا کفشی هم دیدم ب دل نمیشینه تمیز کردم  

ی لیوان فعلا آب خوردم...منم ب گفته گلبوته خانم کاغذ می‌نویسم ستاره میکشم برای هر لیوان آب  

باید الآن برم نماز بخونم، قرآن بخونم...

کتاب معجزه شکرگزاری هم باید تمیرنشو انجام بدم روز 12هستم و خیلی ب روح و روان آدم آرامش میده  

من.فکر کنم یک هفته ست هی دارم فحش و غیبت کم میکنم..تا الان ک با ادب بودم  

روزتان پر از شادی و پراز برکت و سلامتی باااااااشه  

تموم کارام الان تموم شد کابینتاو‌درها رو تمیز کردم غذا درست کردم فرستادم مغازه شوهرم بخاطر شلوغ بودن کارشون(قناده) بخاطر میلادامام زمان تا آخرشب ساعت۱۲ نمیادخونه منم بیکار بودم کارایی که یه مدت میخاستم انجام بدم و حوصلش نمیومد انجام دادم الانم بیمارنشستم هیچ‌کتابی برای مطالعه ندارم از نت میگیرم میخونم مطالب اعتماد بنفس بعدازظهرم باپسرم میریم خیابون هم پیش شوهرم دور میزنیم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

سلام و وقت بخیر خدمت دوستای عزیزم.

عرضم به حضورتون که...

درها همه برق افتادن

1 ساعت نظافتی که ازاد بود رو گرد گیری کردم و شیشه پاک کردم

ناخن هامو سوهان کشیدم و روغن زیتون/ ناخن های پامم گرفتم

زبان 10 لغت رو خوندم که خیلی اسون بود من پیشنهاد میدم با سی دی های نصرت شروع کنیم که واقعا مفید باشه و انشائ لله اون رو میزارم توی برنامم

قران 3 صفحه خوندم نماز سر وقت خوندم ناهار سر وقت اماده بود

ظرف های قبل از ناهار همه شسته شده

سفیداب توی گلاب خیس کردم که برم حمام برای لایه برداری پوست و وقتی اومدم بیرون ماسک ماست خیار و ماساژ یخ

لباس ها رو ریختم ماشین و الانم روی  بند در حال خشک شدنه

غیبتم نکردم تاحالا  

راجب اعتماد به نهفس به نظرم کلیشه ای و نکته ای صحبت نکنیم.

چون این نکته ها توی نت و کتاب زیاده  و هرکسی میتونه ردیف کنه که برای داشتن اعتماد به نفس فلان کارهارو انجام بدین  

نظر من اینه که هر نفر یه مورد از ویژگی های شخصیتش رو که باعث کاهش اعتماد به نفسش میشه بیان کنه اما تبدیل به درد و دل و طومار و مشکل نشه..کوتاه و خلاصه بیان کنه هرنفر

و دوستان بهش راهکارهای تجربی و حسی بدن تا روی اون مورد تمرین کنه و مفهوم واقعی اعتماد به نفس رو متوجه شه  

و هفته تبدیل به بحث و بیان نظرات شه

گلی جان بنظرت چطوره؟همه چی بااجازه ی شماس  

@گارفیلد*    

عزیزم فک کنم این تاپیک به دردت بخوره😘

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سلام به همه 

من امشب مهمون دارم و یکم برنامم با همه فرق داره.ایرادی که پیش نمیاد؟

کتابی که دستم بود تموم.شده دنبال یه کتاب خوب میگردم.

شام شبم نیمه آماده س.سینکok اما گاز نه هنوز.درهای کابینت تمیزه.در سرویس بهداشتی تمیز شد.

باید میوه بشورم.و ظرفهای شام رو حاضرکنم.راستی برای جایزه دادن بخودم امروز چندتاشاخه گل خریدم.  

خدا قوت به همه ملکه ها

این نیز بگذرد...                                                       

حرف امروزمن درباره اعتماد بنفس...شرایطی برام پیش اومد دو سه روز پیش که اگه ماه پیش بود ساعتها میشستم گریه میکردم و داغون میشدم ولی الان خیلی آروم برخورد کردم چون میدونم من ارزشمندم و کلی تواناییهای خوب دارم فارغ از هرچیزی اول یه انسانم قبل از اینکه زن باشم و زندگی عاشقانه فقط بخشی از زندگی منه...پس حتی اگه کاملا هم نابود بشه من هنوز یه ملکه قوی ام.یه زن تحصیلکرده شاغل زیبا کتابخوان قدرتمند و ورزشکار و هیچ شکستی نمیزاره من از خودم و موجودیت خودم بگذرم شاید فقط باعث شه مهره های اشتباه حذف بشن😊😊😊مرسی گلبوته جون❤️❤️❤️

شفای زندگی خیلی خوبه من خریدم بعد این کتاب شروع کنم

دقیقا کتابی که دستم بود شفای زندگی بود دوستم.

شما الان چی میخونی؟

یه کتاب آیین زندگی دیل کارنگی هم دارم یکم ازش خوندم بقیش مونده.شایدم اون رو ادامه داذم.

ممنون میشم پیشنهاد بدین.

این نیز بگذرد...                                                       
دقیقا کتابی که دستم بود شفای زندگی بود دوستم. شما الان چی میخونی؟ یه کتاب آیین زندگی دیل کارنگی هم ...

من الان دارم رازهایی درباره مردان رو میخونم،قبلش تسلی بخش های فلسفیو خوندم که عالی بود،چهار اثر فلورانس و معجزه شکرگزاری تویه برناممه برای بعد این کتاب،حکایت دولت و فرزانگی رو چند سال پیش خوندم خوبه خیلی،دوباره میخونم،کیمیاگر،قدرت، شفای زندگی خوب بود؟

من الان دارم رازهایی درباره مردان رو میخونم،قبلش تسلی بخش های فلسفیو خوندم که عالی بود،چهار اثر فلور ...

شفای زندگی عالی بود.

از اون دست کتابهاست که باید مثل مرجع بهش نگاه کرد و چندبار خوند.

این نیز بگذرد...