2777
2789
عنوان

شروعی جدید برای ملکه ها 👸👸👸👸

| مشاهده متن کامل بحث + 172172 بازدید | 2674 پست
سلام روزتون بخیر شنبه است گلبوته جون مشخص نمیکنی در خصوص چه موضوعی کار کنیم این هفته اول تاپیکتون گف ...

مشخص کردن عزیزم.

یه سری برنامه هایی که برای روز فردا یا موضوع هفته لازم داریم رو در تاپیک جداگانه قرار دادن.همچنین ماسک ها.

اینطوری هرکسی هم نتونه این تاپیک رو چک کنه سریع برنامه دستش میاد

سلام دوستان دررابطه با اعتماد ب نفس 

من فایل صوتی موفقیت از دکتر فرهنگ رو پیشنهاد میدم .

عاااااالیه 

هم یاد میده چطور خودمونو دوست داشته باشیم هم یاد میده چطور ارامش داشته باشیم 

و هم خیییلی چیزای دیگ ک پیش زمینه داشتن اعتماد ب نفسه 

توی نت کاملش نیست ،بنظرم از بیرون دی وی دی شو تهیه کنید 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااااام عشقا ان شالله هفته پر بار و پر برکت و آرومی داشته باشبد❤🌹😘

در مورد اعتماد به نفس نه کتاب پیشنهاد میدم نه فایل و ....

بهتون پیشنهاد میکنم نقاط مثبت خودتون رو تقویت کنید و ازش بهترین بهره رو ببرید 

من خودم اعتماد به نفسم خیلیییییییی بالاس و هر جایی که میرم افراد جذب میشن ( البته این که چهره زیبایی دارم هم بی تاثیر نیست😂😂😂)

بابام  همیشه میگه ادم از چهار نفر بالاتره ؛  از سه نفر پایین تره : هیچ وقت به اونایی که ازتون بالاترن غبطه نخورید در عوض به این فکر کنید ک از چهار نفر بالاترید ( امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم )

برای داشتن اعتماد به نفس نیاز نیس چهره و پول و خونه و فلان و فلان آس و بهترین داشته باشید

همین که بتونید توی ی جمعی خیلی آروم و قشنگ و بدون استرس حرف بزنید ؛ اطلاعات ب روز داشته باشید ؛  خوش سر و زبون باشید ؛ و هزاران نکته رفتاری و اخلاقی دیگه

میتونه شما رو از بقیه ادما ممتاز کنه و این به خودی خود اعتماد به نفس شما رو میبره بالا

و در آخر اضافه کنم اعتماد به نفس  ؛ انسانها رو از بالا دیدن نیست😊❤❤

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

ملکه بدون اعتماد به نفس مگه داریم مگه میشه

بنظرم این کارایی که گلبوته جون عزیز😘😇 از اولین تاپیک تا حالا در اختیارمون گذاشتن روانجام بدیم و کاملا رعایت کنیم و واقعا خودمونو دوست داشته بااشیم😍ویک ملکه ی واقعی باشیم 👸خود به خود اعتماد به نفسمون میره بالا 😜

من خودم به شخصه همیشه آقومون از تعریف میکرد انکار میکردم اعتماد به نفس صفر😨🙈

اما حالا دیگه خودمو دوست دارم 😍وقتی ازم تعریف میکنه تاییدش میکنم 😉

البته این یه مثال خیلی ساده بود 😄

بچه ها برنامه english in a month v  رو من هر کاری کردم تو گوشیم نصب نشد.یه برنامه دیگه گرفتم به اسم کاسکو اگه کسی خواست استفاده کنه به نظرم خوبه و از پایه شروع میشه

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
سلام به همه ی دوستای خوبممم♥️♥️ من چند روزی با همسر خونه بودیم و سرکار نرفتیم  چون همسرم رست ب ...

سلام شیلان جون من از اول تاپیک خانم خشگلایی که زندگیشون سرد شده رو خوندم و در جریان شمام بودم،میشه تو اون تاپیک بیاید و دو سه صفحه آخر نظرو مشورتتونو راجع به مشکل منم بگین

سللاااااام گلااا خوبین میلاد امام زمان تبریکک بهترین روز و براتون آرزو میکنم ازوقتی باگلی جون و بقیه دوستان اشنا شدم خیلی تلاشم برابالابردن اعتماد بنفسم بیشتر شده تاثیرهم داشته توخیلی موارد ولی بازم اونیکه میخوام نشدم امیدوارم بشم چون من اعتماد بنفسم صفربوده خیلیم هم اذیت میشدم بخاطرش ولی خب ازاین ببعد نمیشم چون ضعفم و اقپیت میکنم خیلی دوستتون دارم😘

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
همونطور که خیلیاتون میدونید من یعنی گلبوته خانم دچار روزمرگی بودم  احساس افسردگی میکردم ، شدید ...

سلام بانو ، اتفاقا همین دیروز و دیشب تو دوستا از کامنتام گفتم جو نی نی سایت انقد بد شدە رغبت نمیکنم بیام

ولی با دیدن این تاپیکتون خییییلی خوشحال شدم  کە هنوزم تاپیکای مفید و کابردی زدە میشە اینجا، بابت تاپیک خوبتون خعلی مچکرم😊

بچه ها دو تا کتاب پیدا کردم در مورد افزایش اعتماد به نفس.1-ایجاد اعتماد به نفس به زبان ادمیزاد 2-جرات داشته باش.خودمم احتمالا یکیشو انتخاب میکنم.متاسفانه من شدیدا با کمبود وقت مواجه میشم.سرکار یکم از فرصتهای اضافی استفاده میکنم ولی دیگه انقد چشمم به صفحه گوشیو مانیتور هست شدیدا چشم درد و سردرد دارم  

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

سلام به همگی 

سپاسگذارم از این همه لطف و انرژی 

خوش آمد میگم به دوستان تازه وارد 😍😍😍😍

دوستان اگر رو اسم من بزنید تاپیک برنامه ی روزانه توضیح داده که امروز باید چه کاری انجام بدیم 

ممنونم ازتون 🤗🤗🤗

راستی تو تاپیک خانم خوشگلا رویا جون رو منشن کنید 

دیگه فکر کنم یک هفته مرخصی براش کافی بوده 

همه برن اونجا صداش کنن که بدون رویا جون ملکه بودن لطفی نداره 😍❤❤❤❤

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
دکتر فرهنگ هلاکویی ؟

ن دکتر شاهین فرهنگ 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️