2777
2789

عموم 

به صورت ی غذه زیر بغلش بود

فوت کرد همین چهل روز پیش

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستمم خیلی وخت پیش سرطان معده داشته

شیمی درمانی جواب داد و خوب شد

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

خدالعنت این سرطان داداشم سرطان روده داشت مامردیم زنده شدیم باهاش دردکشیدبم زجرکشیدیم خواهرش بمیره الهی ولی خداروشکربااین قول جنگید همین که سرطان لعنتی ازتن داداشم پاک شد پدرشوهرمهربونم درگیرشد الهی بمیره عروسش دوماه ازپا انداختش سرطان خون ‌ماروتنهاگذاشت .یه فاتحه براش بخونید

یکی از اعضای خانواده به سرطان سینه مبتلا شد 4سال پیش الان خداروشکر کاملا خوبه فقط چندماهی چکاپ میره.تقریبا یک سال اولش شیمی درمانی و پرتو درمانی و معاینه اینا زیاد داشت بعد دیگه خداروشکر خوبه.فقط روحیه داشته باشین همه و ایشون.چه سرطانی اعضای خانوادتون دارن

چند سال درگیر این بیماری بود؟؟

پنج یا شیش ماه ب سال نکشید متاسفانه دکترام جوابش کرده لودن

خالم.سرطان سینه.خوب شده خداروشکر

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜