2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زراسته ک میگن کیست مویی باعث سرطان پوست میشه☹؟

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
ای خدا چرا مامانه من چرا؟؟؟مگه مامانم چه کرده؟؟حالم خیلی بده

چ سرطانی

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

شوهر عمه ام سرطان خون                                زنداییم سرطان تخمدان                                   بابام سرطان پروستات                                     پدر بزرگم سرطان معده                                    مادر بزرگم تومور سرطانی سر                            زن عموی شوهرم سرطان رحم                           خواهرشوهرم سرطان سینه                             که همگی تحت درمانند به امید خدا

یکی از اعضای خانواده به سرطان سینه مبتلا شد 4سال پیش الان خداروشکر کاملا خوبه فقط چندماهی چکاپ میره. ...

مامانم سرطان روده داره پارسال عود کرد امسال هم دوباره 

شوهر خواهرشوهرم.دکترا گفتن سه ماه بیشتر نمیمونه دیگ شیمی درمانیم جواب نمیده ی دکتر گیاهی تو رشت هست بردیمش اونجا الان نزدیک ی ساله درجش کمتر شده و سرایتم نکرده خیلی خوب بود داروهاش معجزه کرد.وقتی رفته بود سی تی اسکنو نمیدونم از این چیزا دکتره گفته بود مگه تو هنوز زنده ای

مامانم سرطان روده داره پارسال عود کرد امسال هم دوباره 

شیمی درمانی گاهیی اوقاتم خیلی مفیده و جواب میده دوسته منم سرطان معده داشته شیمی درمانی جواب داده کلن رفع شد

عزیزم ناراحت نباش خدا انشالله شفاش بده دیدی که بودن کسایی که خوب شدن 

انشاللع مامانتم اگه انرژی بدین بهش میتونه شکستش بده روحیه خیلی مهمه 

چه سرطانی دارن ؟

متاسفم  این چراها هیچ جوابی نداره  وقتی پدرم  درگیر این مریضی شد  همش چرا چرا  میکردیم اما هزار افسوس

بابام خیلی عزیز مهربون 💔 تکیه گاهم بود بود مربضیش به یکسال نکشید ۶ ماه به رحمته خدا رفته  و هنوز باور نکردیم 

انشالله  

خدا شفا میده مادرتو  انشالله

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔