2777
2789
شوهر عمه ام سرطان خون                       & ...

کسی هست تو خانوادتون ک سرطان نداشته باشه؟😐

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر داشتن روحییه مهم ترین چیزه حتی از دارو هم کار ساز تره ب چیزای بد فک نکن ک چیزای بد و اتفاقای بد و جذب نکنی ب خو شدنشون فک کن سعی کن روحیه شو قوی کنی

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

بچه ها سرطان خیلی ارتباط مستقیم با روحیه فرد داره..طرف بوده دکترا بهش گفتن شیش ماه بیشتر زنده نیست از بس روحیه بالایی داشته بیست سال زنده مونده سعی کنین جو خونه رو شاد نگه دارین ..برقصین..برین تفریح..دلسوزی الکی نکنین...میدونم سخته  ولی باید اینکارا رو انجام بدین

من پدر بزرگم ۳۰ سال پیش سرطان روده داشتن همه دکترا جوابشون کرده بودن ولی شفا گرفتن امام زمان شفاشون دادن...روز بعد از اون گلا همه علائم از بدنشون رفته دکترا همه شاخ دراورده بودن

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
چطور  تحمل کردین من دارم دق میکنم نمیتونم ناراحتی مامانمو ببینم

الان شما باید قوی و محکم باشین و به مادرتون روحیه بدید ان شاالله که مادرتون خوب خوب میشه شما درمان رو شروع کنید و به خدا توکل کنید؛سعی کنید هرروز مادرتون رو ببرید بیرون تو فضای سبز تا حال و هواش عوض بشه بهش امید بدید که خوب میشه؛هیچ وقت جلوش ناراحت نشینید