2777
2789
عنوان

آیا طبیعیه؟؟؟؟

125 بازدید | 9 پست

من آخرین روز پریودیم 29اسفند بود و بعد هفت روز پاک شدن ،نزدیکی داشتیم ،و بگم که در حال اقدام هستیم ،و از اونجا که دو تا دخترام رو بعد از پریودی باردار شدم ،ترسیدم این بار هم دختر بشه ،و پاشدم قرص اورژانسی خوردم ،و دو هفته بعد لکه بینی داشتم و تا سه روز پاک شدم باز نزدیکی داشتیم و اینبار از دست شوهرم در رفت و باز من ترسیدم ،گفتم نکنه باز دختر بشه ،و باز قرص اورژانسی خوردم.حالا بعد از دو هفته از سه روز پیش یعنی 25لکه بینی داشتم تا دیروز و فردا موئد پریود شدنم هست ،آیا اینها طبیعیه و یا اینکه فردا پریود میشم ،خیلی خیلی زیاد استرس دارم ،

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

خب دختر بشه خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه ناشکری نکنید 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

بيكاري توو اين وضع سه تا بچه ميخواي

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود که میشی چون قرص خوردی ولی دوستم سعی کن زیاد از قرص اورژانسی استفاده نکنی هورمون هاتو بهم میریزه

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
پریود که میشی چون قرص خوردی ولی دوستم سعی کن زیاد از قرص اورژانسی استفاده نکنی هورمون هاتو بهم میریز ...

یعنی الان هی لک بینی دارم بخاطر این قرص اورژانسی است؟؟؟؟

شایدم نخواست شدن سه تا دختر اونوقت مشکلی نداری به این قسمتشم فکرکن بعد اقدام کن

دیگه بشه ،مگه چیه سه تا دختر هم خوبه ،ولی خو من تلاشم رو میکنم.