2777
2789

امروز صبح پسرمو بردم مهد خیلی اذیت کرد نمیرفت تو کلاس همش میگفت توام بیا دوساعت تلاش کردیم ولی نرفت که نرفت دیروزم برده بودمش دیروز خیلی خوشش اومد بازی کرد اینم بگم که خودمم موندم پیشش خلاصه خیلی عصبانی و ناراحت شدم آوردمش خونه خیلی دعواش کردم دوتا بچه ی دیگه هم اومده بودن برای اولین بار اصلا نچسبیدن به مامانشون😢😢شوهرمم رفته بود دنبال کار اومد خونه کار پیدا نکرده بود من همچنان با پسرم سرسنگین بودم جوابشو نمیدادم اعصابم خورد بود شدید میخواستم بزارمش مهد برم آموزش پرورش ببینم کجا میتونم درسمو ادامه بدم خلاصه داشتم غذا درست میکردم و ظرف میشستم یهو پسرم اومد گازو کشید گاز برگشت روش😭😭😭😭😭😭

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها فقط معجزه بود یعنی سریع بغلش کردم از زیر گاز کشیدمش بیرون کل غذاها که ریخت شیشه گازم خورد شد 😭😭😭 خداروشکر هیچیش نشد معجزه بود از دوتا قابلمه داغ داغ هیچی روش نریخت😭😭😭اون همه شیشه به هیجاش نخورد😭😭😭😭

خدا رحم کرده صدقه بده

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بچه ها فقط معجزه بود یعنی سریع بغلش کردم از زیر گاز کشیدمش بیرون کل غذاها که ریخت شیشه گازم خورد شد ...

وای. واقعا معجزه بودا!صدقه بده براش. من تعریف کردی قلبم اومد تو دهنم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

باشوهرم همونجوری بحث کردیم سر هزارتا مشکلی که داریم اونم همش میگفت تو ناشکری اینجوری شدیم برو بیرون ازاین خونه دوسندارن باهات زندگی‌کنم منم ازاون لحظه اومدم بیرون 😭😭😭