2777
2789
عنوان

چه روز گندی بود امروز😔خدا پسرمو دوباره بهم داد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت زیر سه ساله و انقدر اصرار داری بهش مهد بمونه تنها؟خوب حق داره بچه زوده واسش بچه چهار پنج ساله ا ...

اصرار نکردم تنها بمونه خودمم میخواستم  پیشش بمونم ولی حتی پاشو داخل کلاس نمیزاشت روانیم کرد😭😭

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
نه موند پیش باباش😭هرچی گفتم بیابریم بابات دوسنداره ما اینجا باشیم نیومد😭😭😭😭

چه جوری دلت اومد بعد این ماجرا که بخیگذشت بچتو تنها بذاری برگرد خونه مگه حالا شوهرت چی گفته یه حرفی زده رو عصبانیت. تو رو خدا مادرا مواظب بچه هاتون باشید پدرها که مثل ما دلسوزانه  بچه هارو مراقبت نمیکنن اصلا اومریمو شوهرت خوابش برد

حالا خداروشکر ب خیر گذشته .یه شیرینی بستنی چیزی بگیر برو خونه .شوهرتم گناه داره فشار زندگی روشه

چرا برم؟؟چرا یه زنگ نمیزنه بهم؟؟اون میدونه جاییو ندارم برم میدونه الان تو کوچه خیابونم😭انقد براش ارزش ندارم یه زنگ بزنه چرا برم😭😭😭

حتما صدقه بده عزیزم.شوهرت تحت فشار یه حرفی زده وگرنه ته دلش دوست داره.برا یه مرد بیکاری خیلی سخته. شوهر منم کارت حقوقیش خالیه خالیه چندروزه اعصابش خورده و ناراحته خیلی اما همش من میرم سمتش و باهاش مهربونی میکنم.سخته شرایطشون.باید درکشون کنیم.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
ببين زير سه سال باشه بچه ت راحت قبول ميكنه بره مهد سه سال ب بالا سخت قبول ميكنن وابسته ميشن ب مادر ...

اتفاقا زیر سه ساله نمیره ۲ سال و ۱۰ ماهشه

چرا برم؟؟چرا یه زنگ نمیزنه بهم؟؟اون میدونه جاییو ندارم برم میدونه الان تو کوچه خیابونم😭انقد براش ار ...

اون الان ناراحته.شاید توقع نداشته از خونه بزنی بیرون 

مردا غرور دارن .چ اشکال داره تو بری. 

چرا برم؟؟چرا یه زنگ نمیزنه بهم؟؟اون میدونه جاییو ندارم برم میدونه الان تو کوچه خیابونم😭انقد براش ار ...

تو یه مادری،بخاطر بچت برو. چرا بخاطر بچه غرورو کنار نمیذارید . اونم خسته و عصبی بوده یه حرفی زده. من بچم سه سالش بود اصلا با باباش تنها نمیذاشتمش تو خونه همیشه میترسیدم شوهرم خوابش ببره بچم بره سراغ پنجره یا گاز یا چیزای خطرناک

چه جوری دلت اومد بعد این ماجرا که بخیگذشت بچتو تنها بذاری برگرد خونه مگه حالا شوهرت چی گفته یه حرفی ...

اون از من بیشتر مواظبه از این لحاظ خیالم راحته فقط دارم میترکم چرا واسش مهم نیست کجا رفتم مردم یا زنده م 

منم شوهرم دعوام کرد غذام یکم شورشده بود😔میگفت مگه حواست کجابوده غذاروشورکردی ...توغذات😢😢😢دلم شکست،بابچه کوچیک هی کاروتمیزی بخاطریه غذااینطوری کرد😔

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔