2777
2789
عنوان

چه روز گندی بود امروز😔خدا پسرمو دوباره بهم داد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت زیر سه ساله و انقدر اصرار داری بهش مهد بمونه تنها؟خوب حق داره بچه زوده واسش بچه چهار پنج ساله ام اولاش واسش سخته مگه درصد کمی از بچه ها خدا یه جورایی میخواسته بهت نشون بده که قدر سلامتیتونو بدونید

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
باشوهرم همونجوری بحث کردیم سر هزارتا مشکلی که داریم اونم همش میگفت تو ناشکری اینجوری شدیم برو بیرون ...

ببين زير سه سال باشه بچه ت راحت قبول ميكنه بره مهد

سه سال ب بالا سخت قبول ميكنن

وابسته ميشن ب مادرشون 

خدا رحم کرد 

ولی شما  والدین  بهم رحم نمی کنید  و  ب جای شکر خدا  ... ......

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه دفعه برا منم همینجور شد.خیلی کار داشتم .پسرم چهار سالش بود.مرتب میگفت فلان سی دی رو بده.منم محل نمیزاشتم.رفته بود یه قیچی کوچیکو کرده بود تو پریز.فیوز پرید.خدا رحم کرد دسته قیچی پلاستیکی وعایق بود

چطوری گاز به اون سنگینی رو کشیده رو خودش؟؟؟😳😳😳

لج کرد بامن هرچی گفتم نکن غذا میریزه روت بدتر کرد😭😭از ساعت ۱ بیرونم دارم راه میرم پاهام شکست الانم نشستم داخل یه پارک تاپیک زدم دارم گریه میکنم😭😭

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

خداروشکر کن به خیر گذشت عزیزم.پسرمنم هفته پیش سرش خورد به کنار دراور فک کردم ضربه عادی بود بلندش کردم دستم پرخون شدیازده ماهشهفقط خدا میدونه چی بهم گذشت تا رسیدیم بیمارستان

منم منم دختر ننه ام💞💞💞
چطوري گازو كشيد اون همه غذا ريخت زورش ميرسه مگه

نمیدونم فقط دیدم گاز روشه😭😭😭😭جوری جیغ زدم صدام هفت تا کوچه اونطرف تر رفت😥😭😭😭😭😭😭

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍