2777
2789
عنوان

چه روز گندی بود امروز😔خدا پسرمو دوباره بهم داد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 67 پست
برو غیر حضوری بگیر دیپلمتو

رفتم سوال کردم همون ۷۰۰ تومم پول میخواد همونم نداریم 😭😭😭بخدا زده به سرم برم خودمو پرت کنم جلوی ماشین😭😭

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

حالا دیپلم داشتن تو این شرایط که پسرت وابسته است بهت و احتیاج داره بت اینقد واجبه ؟؟؟؟

اینهمه دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس بیکار و علاف. فک کن تو هم داری یکی از این مدرکارو .

بزار بچت ک بزرگ شد برو دنبالش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیپلم داشتن تو این شرایط که پسرت وابسته است بهت و احتیاج داره بت اینقد واجبه ؟؟؟؟ اینهمه دیپلم ...

من دردم شوهرمه از روز اول بهم دروغ گفت هم‌درمورد وضعیت مالیش هم اینکه یادمه بهش گفته بودم من عاشق درسم باید برم دانشگاه قبول کرده بود ولی تا ازدواج کردیم نذاشت برای سال دیگه ثبت نام کنم همش میگفت مگه مجردی بری مدرسه 😭😭همیشه بهم دروغ گفت و گیرم آورده من نمیخواستم بچه دار بشم جلوگیری بااون بود حامله م کرد😭😭خواستم سقط کنم زمین و زمان سرم آوار شدن که گناه داره نکن باشه قبول کردم مادرم دوسال ونیمه واسش وقت گذاشتم منی که از خونه نشینی متنفر بودم دوسال ونیم نشستم خونه حالا دیگع رسیده به سن مهد دلم میخواد یذره پیشرفت کنم زورم میگیره که شوهرم جلوی پیشرفتمو گرفت و حالا توی همچی منو مقصر میدونه بخدا زور داره بقران زور داره 

لج کرد بامن هرچی گفتم نکن غذا میریزه روت بدتر کرد😭😭از ساعت ۱ بیرونم دارم راه میرم پاهام شکست الانم ...

حالا که به خیر گذشته برو خونه تو پارک نشستی که چی بشه

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
من دردم شوهرمه از روز اول بهم دروغ گفت هم‌درمورد وضعیت مالیش هم اینکه یادمه بهش گفته بودم من عاشق در ...

عزیزم دو سال ونیم سن مهد نیست خیلی زوده هنوز 

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
سلام،  چیکار کردی؟  الان کجایی

سلام عزیزم هیچی اومدم خونه اصلا به شوهرم نگاهم نکردم دوتایی خوابیده بودن منم اومدم خوابیدم بعد بیدارشدم شوهرم اومد منت کشی و این حرفا خلاصه گذشت تموم شد رفت😔