سلام من سه تا بچه دارم بچه اخرمم پنج سالشه موقع زایمان بچه اخرم گفتم لولهام ببندم دکترا گفتن سنت گمه نمیشه گفتم عیب نداره خلاصه با بدبختی بستم منم باخیال راحت اومدم خونه این ماه دیدم پریود نمیشم رفتم ازمایش دیدم باردارم رفتم دکترم گفتم مگه نبستع بودی لولهلمو میگه ممکنه فقط گره زده شده الانم به مرور زمان باز شده شوهرمم عصبانیه میگه باید سقط کنی من میترسم از سقط هم از گناهش هم از اینکه بچمه خو هرچی باشه ولی جلو بقیه روم نمیشه بگم باز حاملم چهارتا بچه توی این وضعیت 😓تروخدا بیاید نظرتونو بدید سقط کنم یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔