2777
2789
عنوان

چه نقشه هایی واسه آینده بچه هاتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 62 پست

من که مجردم ولی اگه بچه داشتم باید شب و روز دعا می کردم. اینده اش مثل من و امثال من نشه. حسرت به دل نمونه.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عقده های خودمو بهشون تحمیل نمیکنم تا وقتی بسن اتخب برین تا جایی بتونم کلاس موسیقی ورزش هنر &nbs ...

انشالله 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

از این برنامه ها کم و بیش هست تا در عمل چی بشه

ولی واسه بزرگیش فقط آرزومه خوشحال باشه و از زندگیش راضی باشه.چه یه زن خانه دار ساده باشه چه پزشک متخصص!!

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

منم همین فکرا رو برای دخترم داشتم.

چندساله از ایران خارج شدیم.الان سه تا زبون مسلطه.پیانو نمیگم عالی ولی خوب میزنه.سوارکاری و شنا و خیلی کارای دیگه در کنار درسش.خداروشکر چشم بد ازش دور،راضیم.

انشالله تو هم بزودی رویاهاتو محقق خواهی کرد😘

نقشم براي بچم اينه چنان زندگي مرفه و بدون كم كسري بسازم كه عقده هيچي به دلش نباااشه 

انقدر رو تربيت و معرفتش كار كنم تا هميشه همه بتونن روش حساب كنن 

انسانيت رو يادش ميدم اول از روي محبت كردن به موجودات ضعيفتر((حيوونا))و بعد احترام رو يادش ميدم 

و ميخوام تا وقتي كه زندم هميشه پشتش بمونم تمام زندگيمو به پاش بريزم تا بتونه بهتري سرمايه واسه كار شغل و آينده رو براي خودش بسازه 

براي يه دووونه بچه اي كه هنوز ندارمش❤️

و هدفم هم فقط فقط ١دونه دختره 

پسرم باشه فرقي نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زیاد فکر نکن چون معمولا خودشون میوفتن تو فازی که پدر و مادر اصلا فکرشم نمیکردن

من بچه بودم نقلشیم عالی بود مامانم کلی تشویقم میکرد و وقت برام میذاشت و وسایل و ابزار مختلف میخریدن

آخرسر بزرگ شدم دیدم نه:) هنر راضیم نمیکنه. رفتم انسانی و الانم حقوق میخونم😉

منو از چهار سالگی گذاشتن کلاس زبان. اصلا همکاری نمیکردم و کلا نرفنم. تا دبیرستان که علاقمند شدم و رفتم و زبانم از همه کسایی که از اون سن شروع کردن و ادامه دادن بهتره

من که مجردم ولی اگه بچه داشتم باید شب و روز دعا می کردم. اینده اش مثل من و امثال من نشه. حسرت به دل ...

واقعا همینه 

فقط دارم زورمو میزنم دخترم بچگیش مث خودم نباشه نمیخوام هیچ کمبودی داشته باشه 

اگه اوضاع مملکت بزاره

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
واقعا همینه  فقط دارم زورمو میزنم دخترم بچگیش مث خودم نباشه نمیخوام هیچ کمبودی داشته باشه  ...

شما کارتون خیلی سخته واقعا. خوبه که اینقدر حواست به بچه هست.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
نقشم براي بچم اينه چنان زندگي مرفه و بدون كم كسري بسازم كه عقده هيچي به دلش نباااشه  انقدر رو ...

مورد اولو پدر و مادرم میخواستن اجرا کنن رو من که همینم شد. الان به پوچی رسیدم و هیچ آرزو و هدفی ندارم بهش برسم.... اتفاقا آدما نباید هر چیزی رو بدست بیارن. چون از همه چی زده میشن. مثلا هیچ خوراکی ای نیس منو خوشحال کنه چون همیشه یه کابینت مخصوص خوراکی داشتیم و داریم که توش جدید ترین خوراکی ها هست. دوستام با یه پاستیل ذوق میکنن اما من نه. هر کس هر هدیه ای برام بخره معمولیه برام و به زور لبخند میزنم که مرسی. اتفاقا وضع مالیمون متوسطه اما پدر و مادرم همه چی فراهم کردن همیشه. از ریز و درشت و جدیدترین ها.

زیاد فکر نکن چون معمولا خودشون میوفتن تو فازی که پدر و مادر اصلا فکرشم نمیکردن من بچه بودم نقلشیم ع ...

خخخخخ چقدر اذیت شون کردی واقعا خوشبحالت پدرمادرت خیلی بفکرت بودن 

من چون پدرمادرم هیچ نقشه ای جز ازدواج برام نداشتن دوسندارم برای دخترم کم بزارم به هرحال اگه نقشه هامم دوس نداشته باشه بعدها براش تجربه میشه