2777
2789

بیاید از نقشه هاتون بگید کارایی که میخواین براشون کنین .

من میخوام دخترم که یکم بزرگتر شد بزارم کلاس زبان یاد بگیره. 

یا مثلا دوسدارم دخترم یه سازی هم بزنه حالا هرسازی که خودش دوست داشت 

شوهرمم میگه کارامونو بکنیم پولدار شیم😃تا چندسال دیگه از ایران بریم میگه دخترم اونجا درس بخونه خیلی واسه پیشرفتش خوبه 

شما چه فکرایی دارید؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم فعلا دارم بزرگ میشم🤗😁🤦‍♀️

😂😂😂بسلامتی

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

فعلا ببینیم آینده خودمون چی میشه!!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

فقط عقده های خودمو بهشون تحمیل نمیکنم

تا وقتی بسن اتخب برین تا جایی بتونم کلاس موسیقی ورزش هنر  دخترنو کلاس رقص و زبان میفرستم بزرگتر بشن خودشون استعدادشون رو کشف کردن شکوفاش میکنم انشالله

A A

ما هم اگه خدا بخواد ب فکز پولدار شدنیم ...شوهرم میگه از وقتی دخترا ب دنیا اومد برکت با خودشون اوردن ان شالله کارمون راه میوفته اونوقت درامد خوب داشته باشیم بفرستیمشون فعلا زبان یاد بگیرن البته اموزش همراه با بازی ک ب بچگیشون اسیب نرسه ...بعدم همینجا درس بخونن تا دیپلم بعدم اگه خدا خواست همینجا دانشگاه خود اوردن ک اوردن چون مثلا دانشگاه شریف و اینا جزو برترینها تو دنیا هستن اگه هم نشد میفرستیم خارج کشور

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه