2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نابود میشم؟

چون هیچ ادمی قدیسه نیست ك بی نقص ترین رفتارو نشون بده و همیشه هم بمونه و اون جاهای خالی رو پر کنه

اگه اینجوری باکسی وارد رابطه بشی اون چیزا برات تبدیل ب نقطه ضعف میشه کوچکترین رفتار طرف بتو ضربه می‌زنه

یا اگه ادم درستی نباشه میتونه سو استفاده کنه 

خپدت تو رابطه اگه اینچیزارو فقط از سمت اون ببینی و اون پرشون کنه خیلی وابسته طرفت میشی و وابستگی بیش از حد اسیب زاست

حتی اگر همه چیز عالی باشه و اونم اذم بی نقصی باشه(ك هیچکی همچین نیس) تش یهو بخودت بیای ببینی این حجم از وابستگی رو به ادمی غیرخودت داری چه حسی میگیری؟!

حس ضعف...

وقتی بخوای وارد رابطه شی نباید از خودت ضعف و وابستگی نشون بدی وگرنه اسیب میبینی 

پس رو خودت کارکن شده از ی تراپیستی چیزی کمک بگیر..

بعدش ب رابطه فک کن

خب پس اون اسمش ی رابطه دیگسولی این بنفیت که گفتین همینیه که گفتم

ترجمه benefit رو برین داخل هر دیکشنری ک میخواین سرچ کنین. بنفیت ینی رابطه برای منفعت، حالا میتونه مالی باشه، جنسی باشه یا هرچیز دیگه. پس تا اطلاعات کافی راجب زک چیز ندارین نظر ندین