2777
2789
عنوان

چه نقشه هایی واسه آینده بچه هاتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 62 پست

من بچه بودم عاشق انگلیسی بودم حروف انکلیسی نمیدونستم هر کدوم چین ولی تقلید میکرذم مینوشتم عاشق حرف s بودم همه رو مینوشتم خوش خط اما چه میدونستم اِی چیه بی چیه. کلاس زبانی نبود هیچی نبود شهر ما مخصوصا اون سالا. الان همه بچه رو میذارن بزووور هم شده . کاراته هم خیلی دوس داشتم . شنا. ژیمناستیک...خلاصه کلی شوق و ذوق داشتیم و استعداد اخرشم هیچی نشدم

مورد اولو پدر و مادرم میخواستن اجرا کنن رو من که همینم شد. الان به پوچی رسیدم و هیچ آرزو و هدفی ندار ...

اين كه شما ذوق هيچيو نداري چيزيه كه خوودت براي خودت ساختي و ميتوني تغييرش بدي چون منم همين شرايطو از بچگي داشتم ولي الان بي ذوق نيستم هرچند همههههه چيز برام تكراريه 

ولي اينكه عقده ي هيچييييي رو نداريم بنظرت چيز كميه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت که شوهرت به فکر آینده بچشه و میبرتتون خارج

همش خیالیه عزیزم😃😃😃 

ما اینجام مستاجریم هنوز خخخخخخ

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
مورد اولو پدر و مادرم میخواستن اجرا کنن رو من که همینم شد. الان به پوچی رسیدم و هیچ آرزو و هدفی ندار ...

همیشه اینطوری نمیشه، منم تو بچگی و نوجونی و جوونی همه چی داشتم ولی بی هدف و بی ذوق بار نیومدم. به قول شما حتی یه پاستیل هم خوشحالم میکنه. کلی هدف هم دارم. غصه ام هم فقط اینه که به هدفام نمی تونم تو این گل و بلبل برسم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
خخخخخ چقدر اذیت شون کردی واقعا خوشبحالت پدرمادرت خیلی بفکرت بودن  من چون پدرمادرم هیچ نقشه ای ...

آره... دقیقا مثل شما بودن. پدر و مادر مامانم براش کم گذاشته بودن و میخواست منو اینجوری سعادتمند بار بیاره که زیاده روی شده و الان زندگیم بی معناست... حالا انشالله بعد از یکشنبه میخوایم بریم پیش روانشناس بالینی افسردگیمو درمان کنم. میخوام بهش بگم دیگه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه....

همیشه اینطوری نمیشه، منم تو بچگی و نوجونی و جوونی همه چی داشتم ولی بی هدف و بی ذوق بار نیومدم. به قو ...

خوش به حالت.. منم میخوام یادبگیرم از چیزای کوچیک لذت ببرم...مگه هدفت چیه؟

ما هم اگه خدا بخواد ب فکز پولدار شدنیم ...شوهرم میگه از وقتی دخترا ب دنیا اومد برکت با خودشون اوردن ...

انشالله عزیزم خدا اول سلامتی بده بهتون بعد برکت.  دختر داشتن خیلی نعمت بزرگیه باید مواظبش باشی. 

ما هم دنبال پولیم دخترم هنوز یکسالشه شوهرم میگه باید جمع کنیم که براش کم نذاریم میگه اگه یروز دخترم تو زندگیش کم۶بیاره من از عذاب وجدان میمیرم اخه گناهش چیه که شده دختر من 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
اين كه شما ذوق هيچيو نداري چيزيه كه خوودت براي خودت ساختي و ميتوني تغييرش بدي چون منم همين شرايطو از ...

نه 😊 ولی الان دقت کردم عقده دانشگاه تهران به دلم مونده😂😕 که اونام بی عرضگی خودم بود..😞

نه 😊 ولی الان دقت کردم عقده دانشگاه تهران به دلم مونده😂😕 که اونام بی عرضگی خودم بود..😞

😂😂عزيزم اره خب خداييش اون كم كاري خودت بوده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من بچه بودم عاشق انگلیسی بودم حروف انکلیسی نمیدونستم هر کدوم چین ولی تقلید میکرذم مینوشتم عاشق حرف s ...

هنوزم دیر نیست عزیزم مادر بزرگ من با این سنش انگلیسی یاد میگیره😂😂😂

انشالله عزیزم خدا اول سلامتی بده بهتون بعد برکت.  دختر داشتن خیلی نعمت بزرگیه باید مواظبش باشی. ...

اره ماهم تازه  ۵ ماهشونه هنوز اول زندگی هستیم ولی داریم تموم تلاشمونو میکنیم ...اینروزا فقط دارم دعا میکنم ک خدا ی نگاه بهمون بندازه و کارمون جور شه ک بتونم حداقل بچه هامو ب ارزوهاشون برسونم 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
من پسرم مدرسه فوتبال میره کلاس زبانم‌میره ۸سالشه تقریبا از ۵سالگی کلاس زبان میره یه زمین برای بج ...

خدا حفظش کنه برات 😍 خدا کمکش باشه موفق بشه تو همه زندگیش.  

کلاس زبان دوسداره؟

خانمای عزیز بیایم بچه هامونو خوب تربیت کنیم تا در اینده توی زندگی زناشویشون موفق باشن ما داریم بچه رو جوری بار میاریم که تو هرچی بخوای تو هرچی بگی فردا تو یه خونه دوتا شخصیتی که همیشه به دلش رفتار شده .باید خیلی حواسمون باشه 

منم همین فکرا رو برای دخترم داشتم. چندساله از ایران خارج شدیم.الان سه تا زبون مسلطه.پیانو نمیگم عال ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات 

دخترت چندسالشه؟

ممنونم از دعای قشنگت خدا دخترتو حفظ کنه😍