2777
2789
والا بخدا .بزرگترین ترس زندگیم جن بوده از کوچیکی تا بحالا الان هم دوباره یادم افتاد .رفتم لای شوهرم ...

چه جای خوبی رفتی 😂😂😂صدامیاد به اونجا 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه روزایی همش تو گوشم صدای اذان می پیچیچه ۷-۸ ساعت بدون وقفه یه تایماییش خیلی می ترسم

منم اینجوری میشم ولی نمیترسم

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
چه جای خوبی رفتی 😂😂😂صدامیاد به اونجا 

😁😁😁😁😁😁😁😁از بس عقل ندارم میام توی این تاپیک .همینجوری خودم جن زده هستم 

بسم الله 😢😢😢😢😢😢😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
😁😁😁😁😁😁😁😁از بس عقل ندارم میام توی این تاپیک .همینجوری خودم جن زده هستم  بسم الله 😢😢😢 ...

مثل من 😂😂موقع خواب به غلط کردم می افتم 😂

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

از مار ميترسم موقعي ك تنها ميخوام بخوابم همش توهم ميزنم الان از بالا يكي ميفته رو زمين بعد صداشم تصور ميكنم لعنتي🥴

از سرطان و داعش هم ميترسم

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
بنظرت چرا اینجوری میشیم؟؟؟  منم خیلی نمی ترسم ولی طولانی که میشه و تنها میشم یکم می ترسم

هرکلمه عربی اذان ترس ازاون دنیاروبه ادم منتقل میکنه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

من از خیلی چیزا میترسم.جن رو چندبار دیدم هم من هم پسرم.نزدیک بود دیوانه بشم دیگه.

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
والا بخدا .بزرگترین ترس زندگیم جن بوده از کوچیکی تا بحالا الان هم دوباره یادم افتاد .رفتم لای شوهرم ...

لای شوهرت؟

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...