2777
2789

ترس از دست دادن عزیزام

ترس از بی ابرویی 

ترس از بیماری 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداقسم

من خودم به چشمم دیدمشون

وای من رفتم خیلی ترسوام🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

از هرچی بترسی سرت میاد👹👹👹👹👹

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
🙊🙊🙊😁😁😁

والا بخدا .بزرگترین ترس زندگیم جن بوده از کوچیکی تا بحالا

الان هم دوباره یادم افتاد .رفتم لای شوهرم از ترس 😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ترس ازینکه پسرم مریض شه😥😥😥

ازینکه دخترم هم بخواد مث پسرم کولیکی و ناآروم باشه

ازینکه پسرم با تولد خواهرش اذیت شه ضربه بخوره از نظر عاطفی و اینا

یکسال و ۵ ماهشه آخه خیلی کوچولوئه هنوز😞😞😞

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من بخصوص قبل ازدواجم  خیلی از تجاوز میترسیدم  توی خیابون خلوت که میرفتم میلرزیدم. خدا رو ...

افرین برتو😂😂

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
مگه مرض دارم بیام بگم دوباره بترسم نصف شبی بشاشم رو خودم 😁😁😁

😂😂😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
این موفقیتو بهت تبریک می گم 😂😂😂👌👌👌

ممنون عزیزم منم برای این موفقیت خیلی سختی و استرس کشیدم .اما خوشحالم که حتی یه خش نخورده تحویل دادم😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹