2777
2789

ترس از دست دادن عزیزام

ترس از بی ابرویی 

ترس از بیماری 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداقسم

من خودم به چشمم دیدمشون

وای من رفتم خیلی ترسوام🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

از هرچی بترسی سرت میاد👹👹👹👹👹

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
🙊🙊🙊😁😁😁

والا بخدا .بزرگترین ترس زندگیم جن بوده از کوچیکی تا بحالا

الان هم دوباره یادم افتاد .رفتم لای شوهرم از ترس 😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ترس ازینکه پسرم مریض شه😥😥😥

ازینکه دخترم هم بخواد مث پسرم کولیکی و ناآروم باشه

ازینکه پسرم با تولد خواهرش اذیت شه ضربه بخوره از نظر عاطفی و اینا

یکسال و ۵ ماهشه آخه خیلی کوچولوئه هنوز😞😞😞

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من بخصوص قبل ازدواجم  خیلی از تجاوز میترسیدم  توی خیابون خلوت که میرفتم میلرزیدم. خدا رو ...

افرین برتو😂😂

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
مگه مرض دارم بیام بگم دوباره بترسم نصف شبی بشاشم رو خودم 😁😁😁

😂😂😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
این موفقیتو بهت تبریک می گم 😂😂😂👌👌👌

ممنون عزیزم منم برای این موفقیت خیلی سختی و استرس کشیدم .اما خوشحالم که حتی یه خش نخورده تحویل دادم😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹