اولین و آخرین با. چندسال پیش توی نی نی سایت تاپیک جن خوندم تا چند ماه درگیر بودم .دسشویی نمیتونستم برم. حموم با چشم های باز و پر کف سرم رو میشستم. جای تنها نمیتونستم بمونم حتی توی روشنایی روز .خیلی اذیت شدم دیگه توبه کردم😁😁
🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ببین چقد دوسش داری...منم همینقد دلم واسش میتپه،با اینکه خیلی سرش اذیت شدم و میشم اما بدجور نفسم به نفسش بنده،
چیکار کنم؟؟بچم ضربه نخوره؟؟؟😖😖😖
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
توی خونمون.یه بار کنار همسرم دراز کشیده بودم داشتیم با هم حرف میزدیم.یه لحظه به جای همسرم یه مرد دیگه رو دیدم.با ریش و سبیل زرد کاملا صورتش چسبیده ب صورتم بود.تمام اجزای صورتش رو کامل دیدم حتی پلک زدنش بعد با سیلی شوهرم به خودم اومدم اینقدر جیغ کشیده بودم که جاریم و برادر شوهرم اومده بودن خونمون
دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست