2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من 😂😂موقع خواب به غلط کردم می افتم 😂

اولین و آخرین با. چندسال پیش توی نی نی سایت تاپیک جن خوندم تا چند ماه درگیر بودم .دسشویی نمیتونستم برم. حموم با چشم های باز و پر کف سرم رو میشستم. جای تنها نمیتونستم بمونم حتی توی روشنایی روز .خیلی اذیت شدم دیگه توبه کردم😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بنظرت چرا اینجوری میشیم؟؟؟  منم خیلی نمی ترسم ولی طولانی که میشه و تنها میشم یکم می ترسم

نمی دونم فقط میدونم خیلی ساله این مشکل و دارم شاید از 7 یا 8 سالگی

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
لای شوهرت؟

یعنی در اعماق همسرم فرو رفتم از ترس 😁😁😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بگردمش گل‌پسرو😍

امضات😍😍😍

ببین چقد دوسش داری...منم همینقد دلم واسش میتپه،با اینکه خیلی سرش اذیت شدم و میشم اما بدجور نفسم به نفسش بنده،

چیکار کنم؟؟بچم ضربه نخوره؟؟؟😖😖😖

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بسم الله الرحمن الرحیم... من از بچگی که هنوز هیچی حالیم نمیشد از روح و جن میترسیدم.. از اقیانوس و ...

منم ازدریاشدیداوحشت دارم

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
اولین و آخرین با. چندسال پیش توی نی نی سایت تاپیک جن خوندم تا چند ماه درگیر بودم .دسشویی نمیتونستم ب ...

منم همش میگم فبلم ترسناک نبینم ولی بازمیرم.فیلم آیینه های یک چقد وحشتناکه

یااین فیلمایی که تو جنگل یا کلبه یا یه جای متروک حبس میشن بعدکم کم جسدای یکی یکیشون پیدامیشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
چجوری وکجا

توی خونمون.یه بار کنار همسرم دراز کشیده بودم داشتیم با هم حرف میزدیم.یه لحظه به جای همسرم یه مرد دیگه رو دیدم.با ریش و سبیل زرد کاملا صورتش چسبیده ب صورتم بود.تمام اجزای صورتش رو کامل دیدم حتی پلک زدنش بعد با سیلی شوهرم به خودم اومدم اینقدر جیغ کشیده بودم که جاریم و برادر شوهرم اومده بودن خونمون

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست