2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقران راس میگم .مامانم وشوهرم وخواهرم گریه میکردن ب حالم بعداینکه ی مرداصل نجب سید برام دعانوشت حالم ...

سلام

یه کسی رو بهت معرفی میکنم توی تلگرامه  اونا رو از زندگیت می ندازه بیرون 

الحمدالله

تنها اکانت اصلی ارسال داستان مربوط به کانال فقط خدا

@Ersal_dastan

#قبل ارسال داستان حتما کانال پاسخگویی به سوالات جوین و روش کار سیستم و سرچ کنید و مطالعه بفرمایید

#پاسگویی اکانت ارسال داستان بعد ایام تعطیلات عیدع

@faqt_khoda_1

الحمدالله

هیچ چیزبه اندازه روزیکه عزیزی رو ازدست بدم بدنمو نمیلرزونه...

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

دوباره بعد از یک ماه یه شب من و پسرم توی پذیرایی بودیم پسرمو خوابونده بودم دیدم همون مرد با تفاوت ای ...

وای نگو توروخدا من خودم دارم روانی میشم حالا همش اینو جلو خودم تصور میکنم 😭😭

مامان و امیرحسین و ابوالفضل هستم🤕😨سر به بیابون نزارم صلوااااات...
دوباره بعد از یک ماه یه شب من و پسرم توی پذیرایی بودیم پسرمو خوابونده بودم دیدم همون مرد با تفاوت ای ...

ووووییی..ووووویییی،چهار دست و پا؟تصور کردم و از ترس لرزیدم....

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..

یه شب برعکس همیشه زود خابیدم شوهرم نگاه فوتبال میکرد بعد انگار اروم بلند شده بود بره دسشویی  تو حیاط وایییییی منم یه لحظه بلند شدم دیدم شوهرم نیست زمستون بود گفتم لابد رفته سره کار یهو دره حال باز شده یه آدم گنده و سیاه اومد داخل🤤🤤😲😲😲تا تونستم جیغ زدمو میزدم تو سرو صورت خودم تا شوهرم چنانا پرید سمت کلید پریز لامپو روشن کرد میزد تو صورتم میگفت منم نترس 😥😥وای اون شب قبض روح شدم

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
اره مرد بود.ما خونمون دوبلکس بود پسرم سه سالش بود میدیدم حین بازی یه دفه برمیگشت پله هایی ک برای اتا ...

خانمی شما اهل نماز و قرآن هستید؟ هنوزم تو خونه دوبلکس زندگی می کنید؟

خانمی شما اهل نماز و قرآن هستید؟ هنوزم تو خونه دوبلکس زندگی می کنید؟

بله عزیزم نمازمو میخوندم ولی قران زیاد نمیخوندم.خیر کلن از اون خونه و از اون شهر رفتیم.

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
ووووییی..ووووویییی،چهار دست و پا؟تصور کردم و از ترس لرزیدم....

شرمنده گلم اگه ترسیدی.  

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

از تمامی دوستان عزیز که با تجربیات و پستای من ترسیدن عذر خواهی میکنم و حلالیت میطلبم.