2777
2789
عنوان

الهی که به زمین گرم بخوری الهی سرطان بگیری الهی فلج بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 49 پست
ماشینتون چی بود؟کجا گذاشته بودیم مگه؟ چجوری دزدیه؟

شب دیر وقت بود دیگه تو پارکینگ نذاشتیم همونجا دم در پارک کردیم صب شوهرم بیدار شد بره سرکار ساعت ۱۰ صبح بود رفت برگشت گف ماشین نیس یعنی چی نیس بدون چادر رفتم پایین دیدم اره بردن😢

حدود  8 9 ماه پیش . داغون شدیم. حتی ظرفامونو سشوارمونم  بردن خدا خیرشون نده  . بعدم خ ...

خدا ازشون نگذره 

بعضیاشون واقعا بی مسوولیتی میکنن که تو کلانتری خودم با چشمم دیدم که بعد ۵ ساعت از دزدیدن ماشین ما گذشته بود ولی هنوز گزارش سرقت نزده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازشون نگذره  بعضیاشون واقعا بی مسوولیتی میکنن که تو کلانتری خودم با چشمم دیدم که بعد ۵ ساع ...

اره خود پلیسا بدتر از همن . متاسفم براشون

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه