2777
2789

یه خونه خیییلی بزرگ ساختیم و کلی جهیزیه هم خریدیم ریختیم توش 

در های کابینت رو باز گذاشتیم همه ملت اومدن دیدن 

هرگز نفهمیدم احتمالا خیلی ها حسرت خوردن 

شاید باور تون نشه بخش زیادی از جهزیه و خونه مو بعد از ۹ ماه از دست دادم . 

من نمیگم چشم زخم بوده 

میگم جوری زندگی نکنیم که تعداد زیادی آدم اه بکشن و حسرت بخورن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقادی ندارم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

تازکی ها دختر خاله م عروسی کرده

همممممه چی تموم بود خونه و زندگیش 

انشالله خوشبخت بشه 

ولی من جند روزه دارم. وسایل الان م‌و با اون مقایسه میکنم

و‌ انگار نمیتونم خوب از داشته های خودم لذت ببرم تو ذهنم میگم منم یک روزی بهترین شو داشتم ... 

اتفاقا چشم خوردی خاخر

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

برای مام خیلیا زندگیمونو دیدن و نگاهاشون ی جوری بود علنی میگفتن بهتون حسودی میکنیم

همه چیمون رفت پول ماشین خونه باغ

خداروشکر سلامتیم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️