2777
2789

بابام ی ادم عوضیه ک کل عمر ازارمون داده خستم ازش خستههههههههههه با مادرم هر هروز دعوا دارن از هم بیزارن چرا طلاق نمیده مادرمو   واسع اینکه همه چیز ب نام مادرمه یا دلیل دیگه ای داره خب مادرم حاضره همه چی برگردونه فقط ریخت عنشو نبینیم مهریم نمیخوایم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تر س از حرف مردم! 

ترس از قضاوت شدن! 

این که دیگه تو این سن و سال حوصله زن گرفتن و زندگی جدید نداره،، یا اینکه بخواد تنها زندگی کنه،،،،

شاید دوست نداره خونه از هم بپاشه و بچه طلاق بشید 

دوست نداره تو این سن و سال نقل دهن فامیل و بقیه بشه 

خب سخته بعد سال ها بخوای زندگی جدید تازه تازه شروع کنی

و البته بخاطر اینکه همه چی به نام مادرته،،،،، پس تو این سن دست خالی چیکار کنه اگه جدا بشه!! 

هشتاد درصد ایرانی ها مجبوری زنذگی میکنن بخاطر این کارا 

تر س از حرف مردم! ترس از قضاوت شدن! این که دیگه تو این سن و سال حوصله زن گرفتن و زندگی جدید نداره،، ...

اون بی شرف اصلا ما براش مهم نیستیم  ک براش مهم باشه بچه طلاق بشیم

کاری به بابات نداشته باش مامان شما وکیل گرفته ایا !؟

من کاری ب اون عوضی ندارم اونه ک روان مارو ریخته ب هم

اون بی شرف اصلا ما براش مهم نیستیم ک براش مهم باشه بچه طلاق بشیم

خب پس چه دلیلی داره؟؟ 

صدرصد یکی از اوناس که گفتم دیگه! 

هم مال و اموال که به اسم مادرته 

هم ترس از حرف مردم و این چیرا 

هر چقدر هم پدرت بد باشه و نسازن،،، بازم براش سخته بعد این همه سال بخواد جدا بشه و زندگی جدید بسازه 

وگرنه مردها از خداشونه طلاق بگیرن برن زن جدید بگیرن 

خب پس چه دلیلی داره؟؟ صدرصد یکی از اوناس که گفتم دیگه! هم مال و اموال که به اسم مادرته هم ترس از حرف ...

یعنی واسه بول مهریس اگ برگردونه مادرم اموالو و مهریه ببخشه طلاق میده همش تو خونه دعواس از هم بیزارن من ک حتی سلامشم نمیکنم انقدر بدم میاد ازش