چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بعده پنج سال باردار شدم که چند روز پیش تو هفته هشتم بی دلیل سقط شد .....میدونی چرا با شوهرم موندم؟ چ ...
درضمن برای سقط بی دلیل تو هفته 8 هم احتمال توکسوپلاسموز رو بررسی کن ،حتماآزمایششو بده
خواهر من دوبار همین مشکلو داشت
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
واای منم ازش بیخبرم ولی خییلی دوست دارم بدونم کجاست چکار میکنه از وقتی عروسی کردم دوستای مشترکمو قطع رابطه کردم باهاشون ...ولی مطمئنم هر چی تو زندگیم میکشم از اه اونه بخدا امروز تو فکرم بود برم ازش حلالیت بطلبم ولی با کدوم رو برم خدا منو ببخشه انشالله خوشبخت بشه خییلی دوسش داشتم😔😔
عشق اول و آخر من کنارمه. از بچگی عاشقش بودم ، فامیل هستیم بیش تر وقتا خونمون بودن با پسرای دیگه فامیلمون با داداشم همسن بودن ، وبیش تر وقتا باهم بودن. ولی من فقط عاشق همین یکی بودم( شوهرم). ولی پیش هیچ کس نگفته بودم فقط خودم میدونستم 18 سالم بود اومد خواستگاریم.