2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن دیگه سر براه شودختر اون عشق بعد متاهلی روهم کنار بزار برات بد تموم میشع

بخدا گذاشتم کنار حتی بهش گفتم زن بگیر عروسیتم دعوتم کن اونم منتظره باردار بشم آرزوشه مامان بشم 😍منم ارزومه خوشبخت بشه همین❤️

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
خخخ از نظر مردا خیانت محسوب میشه  اونقدر جدی گرفته بودش شوهر من

خخخخخ اره دقیقا😂

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

عشق دورم تا تو هستی من صبورم/ کوهم اما پیش چشمات بی غرورم

عشق دورم من یه راه بی عبورم/ سوت و کورم با تو اما غرق نورم

عشق دورم هرجا باشی من خودم رو میرسونم

تا کنارت زندگیمو بگذرونم با تو باشم با تو ای نامهربونم

ای قرار بی قراری های نابم /ماه من باش تا به این شب ها بتابم

من کویری تشنه ی یک قطره آبم …

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بچه نداری ،؟ پس چرا موندی باهاش

بعده پنج سال باردار شدم که چند روز پیش تو هفته هشتم بی دلیل سقط شد .....میدونی چرا با شوهرم موندم؟ چون عاشقمه بدونه من نمیتونه پس منم هرجور شده ولش نمیکنم و تنهاش نمیزارم به هر قیمتی .....

پسرداییمه ، زنو بچه داره باز یادش ب من افتاده  مدتیه پیام میده میگه با هم باشیم نتوسم فراموشت کنم ، شمارمو از گوشی خانومش برداشته بود😏😏😏

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

حداقل شماها از عروسيش خبر دارين يا دعوتين

من حتس نميدونم کي عروسيشه کي متاهل ميشه فقط ميدونم قزاره با دختر داييش ازدواج کنه

ببعضي وقتا ميگم کاش حداقل فاميل بوديم ميتونستم تو لباس دامادي ببينمش😔