2777
2789
کاش یروز توهم عاشقش بشی 😢

عشقه من یه عشقه ممنونه اس که تا آخر عمرم تو قلبم پنهان میمونه و تو دلم خاکش میکنم .... ولی شوهرمم دوست دارم ....❤️

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

۴ سالا فقط پروفابلشو تو طل گرام میبینم .نوشته اخرین بازدید ۷ مارس ساعت ۱۷:۵۲

از اون موقع هنوز انلاین نشده

وقتی انلاینه قلبم تند تند میزنه و میدونم سالمه حداقل.

از ۷ مارس انلاین نشده .تو به شهر سیل زده بود.نگرانم ولی  بهخدا قول دادم طرفش نرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل شماها از عروسيش خبر دارين يا دعوتين من حتس نميدونم کي عروسيشه کي متاهل ميشه فقط ميدونم قزاره ...

منم مثل تو ولی هیچوقت ارزوی فامیل بودن نمیکنم چون میدونم اگه فامیل بود حتما همون هفته اول زندگی با شوهرم کارم ب طلاق میکشید 

امان از وسوسه های شیطان

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

نمیدونم کجاست ولی از این جااااداد میزنم با صدای خفم چون حتی داد زدن برام مجاز نیست شوهرم پیشمه.میگم محمدم دلم برات لک زده محمدم دلم  تنگته محمدم حاااالمممممممممممم بده    

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
این فکرارو ازسرت بیرون کن....ببین همه ادما هممممه ادما راز دارن تو دلشون و اکثرشون نمیگن ب کسی...پس ...

وای خیلی ممنون گلمممممم کلی دلمو آروم کردی خدا خیرت بده ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

مجرده هنوز شش ساله ازدواج کردم خبرمو از دوستم میگرفت الان با شوهرم اختلاف دارم شاید ب جدایی برسیم گفت اگه بخوای منتظرت میمونم من قهرم خونه بابام از طریق دوستم فهمید گفت هنوزم میخوامت شمارمو گیر اوردلی من بلاکش کردم با اینکه احتمال زیاد جدا بشم ولی جرات نمیکنم خیانت محسوبمیشه الانم هی پیام میده ولی من میترسم

ی صلوات مهمونم کنید بدجور آشوبم 
۴ سالا فقط پروفابلشو تو طل گرام میبینم .نوشته اخرین بازدید ۷ مارس ساعت ۱۷:۵۲ از اون موقع هنوز انلای ...

چقدر وضعیتمون شبیه 😭😭😭من ولی چک نمیکنم متوسل بفاطمه زهرا شدم 

من تو پلدختر خرم اباد بود میدونم اوضاعش الان بهم ریخته هست فقط از خدا میخوام کمکش کنه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
درضمن برای سقط بی دلیل تو هفته 8 هم احتمال توکسوپلاسموز رو بررسی کن ،حتماآزمایششو بده  خواهر م ...

واقعا؟ عزیزم میشه معنیشو بگی یکم برام توضیح بدی چجور مشکلیه؟

بچش به دنیا اومده......‌‌ومن باهمه پیری هنوز دخترم    

جونم ایشالله توام شوهر میکنی حتی خوشبختتر از اون میشی مطمعن باش

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦