2777
2789
سلامتیش...الان پیشمه و دوتایی ۴ ساله منتظر ثمره ی عشقمونیم    

انشاءالله تیکرت واقعی میشه 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

عشق اولم پسرخاله ناتنیم بود ک خیلی دوسش داشتم جرات نکردم بگمش

۱سال پیش خالم ازم حلالیت گرفت مادر اون نه یخاله دیگم گفت خیلی خاطر خوات بوده من دیدم خیلی ازتون پولدارترن گفتم تو دوسپسر داریو این حرفا

دلم گرفت

قسمش دادم بشرطی حلالت میکنم ک نگی بهم.گفتی اون بچه داره منم بچه دارم هنوزم نگام میکنه هرحا میبینمش

حتما قسمت نبوده زنش هم اسم منه

دیدم تابلو بازی میکرد ولی بمخم نخورد شاید اونم دلش گیره اعتماد بنفسم صفر بود اونموقع ها

سال۸۵

A A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله تیکرت واقعی میشه 

مرسی مهربون جان

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
فک کنم سیل بردتش🤔

کجایی بود مگه 😂😂

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
ن عزيزم.خانوادم اگ منو ميخواستن همون أوايل ك زنگ ميزدم ميرفتم در خونه،منو ميبخشيدن .بعد چن سال فكر ك ...

بمیرم برات😔😔😔😢😢😢😢😢بخدا خیلی بهت فک میکنم. از خدا میخوام به دل خونوادت بندازه که بیان سراغت. الهی آمممممیییییننننن.

مطمئنم مدام به فکرتن ولی موندن خودشونم بخاطر حرف آشنا و اقوام .

هرچی برای تپل شدن و باهوش شدن نوزاد بلدید بهم بگید خدا خیرتون بده
عزیزم واقعا حالم بدشد برات این همه مطلبا رو خوندم مال تو خیلی حالمو بد کرد

خیلی دلتنگشم بخدا .همه جارو نگاه میکنم شاید اتفاقی ببینمش دلم تنگه بعضی وقتا نفسمم تنگ میشه از نداشتنش

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
بنظر من عشق های قبل از ازدواج عشق نیست وابستگیه، عشق فقط شوهر آدم

واقعا؟ من یک نفرو دوست دارم اما در حدم نیست میخوام ازش جدا بشم بنظرت میتونم فراموشش کنم!؟؟؟ اخه روم ب دیوار باهاش رابطه جنسی سطحی هم داشتم 🙈🙈🙈

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
واااای چه حال خوبی داری توووو....قدرشو بدون خدایا چه حس خوبیه که ادم عاشق میشه. عشق واقعا نعمت بزر ...

.....هییییی چی میدونی از دل من بعد میگی حالم خووبه ؟

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا

دیگه حتی در حد ی خاطره مبهم هم ازش تو ذهنم چیزی ندارم 😑 الان ک فک میکنم میگم عشق نبوده بچگی بوده خخخخخ😂😂😂😂 جدی میگما

عشقو الان تجربه کردم و شوهرم عشق اولم ب حساب میاد ب نظرم