2777
2789
واقعا؟ من یک نفرو دوست دارم اما در حدم نیست میخوام ازش جدا بشم بنظرت میتونم فراموشش کنم!؟؟؟ اخه روم ...

از تونستنی ک میتونی،با وارد شدن یکی دیگه تو زندگیت اون کاملا کهنه میشه تو ذهنت 

ولی بنظرم این جوری نگو ک در سطحم نیست و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تونستنی ک میتونی،با وارد شدن یکی دیگه تو زندگیت اون کاملا کهنه میشه تو ذهنت  ولی بنظرم این ...

واقعا کهنه میشه؟ آخه چندساله باهاشم، چرا نگم؟ بخدا واقعیت، ما خییییلییییی از اونا بالاتریم، بچه بودم انتخابش کردم الان خواستگارامو که میبینم پشیمونم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
واقعا کهنه میشه؟ آخه چندساله باهاشم، چرا نگم؟ بخدا واقعیت، ما خییییلییییی از اونا بالاتریم، بچه بودم ...

آره خیلی زود،زودتر چیزی ک فکرشو کنی با وارد شدن یکی دیگه تو زندگیت اون تموم میشه 

میدونم دوست قشنگم،همه ک در ی سطح نیستن،ولی میگم این جوری نگو درموردش اون با هزار امید و آرزو با توئه

آره خیلی زود،زودتر چیزی ک فکرشو کنی با وارد شدن یکی دیگه تو زندگیت اون تموم میشه  میدونم دوست ...

آره خودمم ناراحتم حس میکنم نامردیه اما نمیشه بخاطر دلسوزی خودمو بدبخت کنم. وای مرسی جوابمو دادی. خیلی احتیاج داشتم با کسی حرف بزنم. ممنون. 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
آره خودمم ناراحتم حس میکنم نامردیه اما نمیشه بخاطر دلسوزی خودمو بدبخت کنم. وای مرسی جوابمو دادی. خیل ...

راستشو بخوای منم انتخابی کردم ک همه میگفتن وااااییییی ساتین حیفه توئه وااااایییییی توواین؟؟؟ وای دختر تو دیوانه ای 

ولی خب بنظر خودم عالی ترینه

بقیه رو بی خیال باش،ببین دلت چی میگه بهت

بقیه باهات زندگی نمیکنن فقط قضاوت میکنن و رو مخت میرن،ببین وقتی پیششی آرومی؟همین بسه

راستشو بخوای منم انتخابی کردم ک همه میگفتن وااااییییی ساتین حیفه توئه وااااایییییی توواین؟؟؟ وای دخت ...

من عکس دوتاتونو قبلا تو یه تاپیکی  دیدم جذابین. خوشبخت شید!!! آخه من خیلی موقعیت های بهتر از این دارم. آره آرومم ولی کنار خیلیا آدم می‌تونه آروم باشه. این که اولین و آخرین پسر نیست. از طرفیم دلم براش میسوزه. موندم تو دوراهی ولی فردا می‌خوام تموم کنم باهاش. خسته شدم دیگه.  

من عکس دوتاتونو قبلا تو یه تاپیکی  دیدم جذابین. خوشبخت شید!!! آخه من خیلی موقعیت های بهتر از ای ...

از لحاظ قیافه نگفتم ک 😂😂😂😂

از لحاظ شرایط 

کل فامیل و خونواده ما کلا هرچی تحصیلات عالی داشته باشه رو خوب میدونن فقط 

ولی خب شوهر من لیسانس بود و شغل آزاد داشت تو شغلش موفق بود ماهی 5-6تومن درآمد داره 

ولی خب این اون چیزی نبود ک خونوادم از داماد ایندشون انتظار داشتن 

دقیق در همین بین یکی از فامیل های خیلییییی نزدیک اومد خواستگاری من با شرایط لاکچری،پزشک هم بود 

حالا خودت حساب کن چ پدری از من دراومد تا اونو رد کردم 

از لحاظ قیافه نگفتم ک 😂😂😂😂 از لحاظ شرایط  کل فامیل و خونواده ما کلا هرچی تحصیلات عالی داش ...

میدونم قیافه رو نگفتی، من منظورم این بود که بهم میاید. عزیزم نمیدونم چی بگم ولی خب آدم باید منطقی تصمیم بگیره عشق مال اولشه بعدش همه چیز رنگ و بوی منطقی و عادی خودشو میگیره و اونوقت هست که ادم حسرت میخوره. من شاغلم و خانوادم اوکی هست و خوشگلم و... پس چرا باید پاسوز یه ادم معمولی بشم؟ حرفم اینه ... در واقع دارم بی رحمانه ترین تصمیم زندگی مو میگیرم

چشمات جذاب میبینه مهربون مرسی از دعای خوبت😘😘

قربانت راستی اون تاپیکت رو خوندم. چی شد آخرش؟ زبونم لال خیانت کرده بود؟ 

میدونم قیافه رو نگفتی، من منظورم این بود که بهم میاید. عزیزم نمیدونم چی بگم ولی خب آدم باید منطقی تص ...

آره اینو قبول دارم همه چی عشق نیست 

ایشالا ک بهترین تصمیم رو بگیری و حالا ک دیگه با دلت کنار اومدی بتونی راحت تموم کنی و ی نفر عالی وارد زندگیت شه بیایی تاپیک عروسی بزنی ذوووووقت کنم 😍😍😍😍

آره اینو قبول دارم همه چی عشق نیست  ایشالا ک بهترین تصمیم رو بگیری و حالا ک دیگه با دلت کنار ا ...

مرسیییی گلم گفتن این حرفا برام آسون نیست دارم با خودم می‌جنگم. میترسم بعدا با شوهرم عذاب وجدان داشته باشم. کاش هیچوقت باهاش رابطه برقرار نمی‌کردم. پشیمونم